No bol som k***** a stahol som subor kery bol totalne zasraty od vyrov na ploche som mal červeny obraz ktory bol v podstate link a ten som ptm vypol dako ale uz je problem v tom ze tu mam celu stajnu a vely spywaru a pod. a mi pomilzi ikony na ploche vetšina a vetšina v starte takze sa nemam ako dostat do tento počitač a pod. skušal som dr.web a aj eset ale ten dal čosika do karanteny tak pomohlo by dačo ako vratit ikony..
Ptm som tam hodil antispyware 2008 xp čo bola asi chyba lebo som čital ze to je malware no ten našel vela chyb ale ako inak potrebuje licenciu a ptm v dakom teste pisalo na jednotky error no dost biedne to vyzera
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
presne tak, antispyware ťa ochráni tak že ti posťahuje parádne víry... ja som mal tak na starom PC okolo 150 trojanov.. a to už vážne šlapal len tak tak, som stihol dať Spyware terminator a ten všetko vyčistil takže bolo OK
_________________ Notebook Lenovo ThinkPad X201 CPU Intel Core i7-620M RAM 4 GB DDR3 SSD Lite-On LCS-256L9S-11 256 GB OS Windows 7 Ultimate 64bit Dock Station LCD LG 25UM65-P Mouse+Pad A4Tech Bloody V5 + Steel Pad QcK Mini Phone Xiaomi Redmi (Hongmi) | MIUIv7
toho hajzla s tou cervenou obrazovkou som dostal v pondelok a to mam original NOD a spyware terminatora. Tiez som musel preinstalovat windowsy, potom mi neisiel nainstalovat driver na zvukovku, tak vcera som to preinstaloval znova. Teraz vsetko v pohode.