Zdravím takže k veci. Ked som mal Win xp a Traktor Dj studio 2 ! tak mi odposluch vpohode išiel v traktore som si nastavil zvukovku a potom master a monitor od 1 - 4 .. čiže master 1-2 a monitor 3-4. No prišiel Win 7 tak ako všetci som na neho prešiel a nedam dopustiť. Len tu nastal ten problém,že za nič nemožem spojazdniť ten odposluch. Skušal som preinštalovať rozne zvukov y inač mam REALTEK a použivam notas takže všetky na jedno kopito. No za nič na svete to nemožem rozbehať skušal som všelijake možnosti a nič . Vtedy mi vraveli že sa to cez jednu zvukovku neda no ja som to rozbehal len neviem prečo mi to nechce ist na win 7 skušal som aj Traktor 3jku kvoli kompatibilnosti a aj tak nič. Nevie niekto poradiť ?
Preboha, odkial si vyhrabal taku archaicku verziu ? 2, aj 3 uz niesu pekne dlho podporovane verzie.
Skus Traktor Scratch Pro (1.2.7 napr.) . Dalsou pricinou bude najskor aj to, že zvukovka čo mas nema bohvieaku podporu pre W7.
No odkial .. nejako som si na trojku nevedel zvyknuť a v 2jke som všetko na spamäť vedel .. no skusim ten Skus Traktor Scratch Pro a napišem čo a ako ... zatial dik
// pridané po 3 hodinách 16 minútach od posledného príspevku
No hrajem sa s tym asi hodinu a ani za nič to nejde robí mi to iste odposluch nikde vždy v sluchatkach počujem iba aktualnu pesničku a ked dam odposluch nejde mi to do sluchatiek ale prijamo do reprakov ..už nemam slov
Neviem ako robíš ty odposluch, ale skús crossfader presunúť k decku, na ktorom hrá pesnička, ktorá pôjde do reprákov. Potom hoď "Phone Mix" úplne do mínusu. Potom stlač CUE na decku, na ktorom bude hrať odpočúvaná pesnička a pusti ju.
Takto to mne funguje.
Ja ked ten mix stiahnem do lava ta mi už nejde vobec nič lebo mi všetko stiši .. vieš čo kašleme nato to nerozchodím s mojou zvukovkou na sedmičke hehe
Stiahni program Aida64 a pozri tam tú zvukovku. Ale ak to je obyčajná integrovaná na doske, tak pochybujem, že by to na takej išlo. Neviem, ako sa ti to na XPčku podarilo.
Čo je zázrak? Už si nato prišiel, bo nerozumiem
Fakt neviem, môj osobný názor je, že na tej karte to nemôže ísť Ak som správne pozeral, tak je 2kanálová a nato potrebuješ 4kanálovú.
zdravim vas mam ten isty problem nemôžem rozbehat odposluch na win-7 na xp šlape pohode.kupil som kvoly sedmičke aj zvukovku 7.1 a nejde mi to rozbehat.poradte ako to spravim mam Traktor.Pro.2.v2.5