Dal som to sem, lebo problem nastal az po instale 7-cky. Takze k problemu: prave tu mam jeden pc, orig. win7 ultimate, ATI hd3850 512, AMD athlon 5000+ 3GHz, Corsair twin2x 2x1024, dualscreen. Pri spusteni niektorych hier nastava pri otacani prudke trhanie sprevadzane aj trhavym zvukom, ale iba pri otacani, pri stati a posune vpred je vsetko ok, vysoke fps. Proste vzdy ked sa otoci obraz na nejaku novu cast prostredia. Pre priklad, ked sa nastavi MWarfare2 na automaticke nastavenia textur, vsetko ide v poriadku. Ale akonahle sa prepnu vsetky 3 moznosti na "Extra", hra zacne trhat a v dualscreene pocas seknuti neustale vybieha kurzor do praveho monitora. Toto iste som spozoroval pri crysis warhead a GTA4, kde to robi pri akychkolvek graf. nastaveniach. Ovladace som dal na uplne vsetko mozne, na XP islo vsetko bez problemov.
_________________ Dôchodca: M2A-VM, AMD Athlon X2 64 5000+ BE 3.0GHz (OC) + AC Freezer 64 Pro, ATI Sapphire HD3850 512MB (OC) + AC Accelero S1 Rev2, CORSAIR DDR2 2x1024MB 800MHz, Samsung P2470LHD + ACER AL1716 |