Pri kazdej fotke je napisane, kto ju nahodil.. kazdy z triedy ma meno a heslo, vie sa prihlasit a uploadovat fotky..
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
nahodou, v albume tajov tie co sedia na schodoch te prwe 4-5... te vyzeraju v poho.. ale ok, toto je pcforum.. no ale ok, k stranke.. na uvosnej stranke nedavaj zoznam ziakov urcite, daj tam nejake aktuality, co v triede prawe frci a tak..
Jasnee... zatial vlastne funguje len galeria poriadne a odkazy... ide o design momentalne nie o obsah
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď