Smith Wesson píše:
hľadáš tv s dobrým obrazom alebo player?
Nermam v tom jasno, zalezi od ceny. TV nemam, filmy pozeram na monitore.
Moj player - Pentium 4ka uz nestaci na pustanie filmov. TX-L42E6E viem kupit za 430EUR a vyzsie. Cize ak viem zohnat combo player aj TV za 550 tak fajn. Inac sa oplati osobytne TV a player si myslim. Zatial by som aj tka kupovla len TV. Preto prihladam na podporu medii.
Na pc u mna bezia serialy 6 hodin denne. Alebo film. Ak by som mal DVB-T tak by som aj TV pozeral. Mozno...
Pozeram mkv a mp4 ako som pisal.
No a som ostal dost zarazeny ked som videm prehliadac na novom cca 2000EURovom Philipse a bola to bieda. Skusim vykopat nejake recenzie ak nejake existuju na TV web browsre.
// Spojený príspevok Ned 30.03.14 12:27Budem z TX-L42E6E schopný pozerať pohodlne filmy zo siete? POHODLNE - tým mám na mysli podobne ako z pc - jednoduché prehľadné prechádzanie, spúšťanie filmov bez zdržania, jednoducho aby to fungovalo.
Alternatívne uvažujem že z DVI na hdmi ostane PC pripojené a budem pozerať to z PC priamo.
Tiež verím, že prehliadač web stránok zvládne gmail + nejaké tie ďalšie dva weby naraz spustené. Ak to vôbec podporuje mať viac web stránok naraz.
Vie sa niekto k tomu vyjadriť?
Chystám sa k tomu pripojiť Logitech K400r klávesnicu.
Neviem či sa mi podarí z toho spraviť to čo chcem.
Niekedy cez týždeň ho idem objednať, ktorý shop mi odporúčate?
// Spojený príspevok Ned 30.03.14 12:27A hej ďalšia dôležitá vec. Model zakúpený na Slovensku - dokážem ho vy reklamovať v Anglicku? Pripomínam, že ide o Panasonic.
// Spojený príspevok Ned 30.03.14 12:55Tiež som počul že Panasonicu nikedy v lete či kedy vychádzajú ročne nové modely.. Nepočkať? Teda či je na čo čakať...