Vypadávanie obrazu som zatiaľ nemal, telka šlape bez problémov, je vcelku dobrá, ale po prechode z mágia je to krok späť. TV archív funguje perfektne, no máš tam len slovenské kanále. Najviac mi chýba funkcia pretočenie zastavenie a nahrávanie počas pozerania, resp. možnosť pozerať a zároveň nahrávať iný kanál. To sa u orangu nedá, nemá totiž HDD. S tým USB som to skúšal, ale nejako mi to nefunguje. No aj keby to fungovalo, bude ti to slúžiť len na zastavenie a pretočenie, ale nemôžeš prepnúť na iný kanál, lebo sa ti to zruší. U mágia som mohol nahrávať film na hociktorom programe a zároveň sledovať nejaký iný na inom programe. Resp. nahrávať 2 programy naraz na rôznych kanáloch a popritom pozerať niečo iné z nahrávok. Ale inak žiadne výpadky a nie je to ani také pomalé, len oproti mágiu je to pomalšie. Ale som spokojný, už som si zvykol a hlavne ten net za to stojí. Oplatí sa to aj kvôli cene. 20e za telku a 100/10 internet je super ponuka.
_________________ MB: GIGABYTE AORUS ULTRA X570 CPU: AMD 3900X + NOCTUA NH-D15 VGA: GIGABYTE GeForce 2080Ti AORUS EXTREME PSU: CORSAIR RM750X MONITOR: DELL 27" 1440 CASE: Fractal R6 USB C KEYBOARD: Sidewinder X4 MOUSE: Logitech G400 VOLANT: Playseat Evolution + Logitech G27 Racing Wheel
PHONE: SAMSUNG NOTE9 |