Dobrý deň!
Mám problém s grabovaním videa z VHS do PC! Viem, že tieto témy sú na rôznych fórach už riešené, ale akosi sa mi nepodarilo vygoogliť riešenie na môj problém! Mám TV tuner Gigabyte GT-P8000 a snažím sa nahrať video z VHS do PC, ale nedarí sa! Prepojenie videa a PC je cez kábel cinch do redukcie (dodanej ku karte) a redukcia do TV karty! Spustil som dodaný program, odfajknul composit a ajhľa zvuk ide a obraz čierny! Skúsil som aj Nero Vision a ešte ďalší soft, ale to isté! Len hore na obraze je taký tenký svetlý pásik ako keby bol ten obraz za čiernou stenou a vytŕčalo len toto tenké čudo! Skúsil som aj iné video - prepojenie z videa scart do PC cinch cez spomínanú redukciu a to isté! ALE...čo je aspoň pre mňa najčudnejšie, je to, že cez to druhé video to po nejakom tom pokuse vypnúť a zapnúť soft (captureflux a stoik capture) obraz nabehol! Dokonca som ešte vymenil aj kazetu a išlo, ale zase sa to potom nejak zazdilo a zase čierny obraz s oným pásikom! Dokonca som to skúšal prepojiť cez anténny kábel, aj som našiel frekvenciu videa (samosrejme som v softe prepol na analog TV), ale zase to isté-len zvuk a čierny obraz hore s pásikom! Neviem, či len treba niekde niečo poprepínať alebo je zlá karta! Inak som skúšal chytiť digitálnu TV a to sa podarilo, takže keby bolo niečo so vstupom s-video na karte, tak aspoň cez ten anténny vstup by to mohlo ísť! Tak prosím poraďte!
|