Zdravim,
vie mi niekto pomoct s tvorbou
newslettra, mne ako HTML neznalemu? Google mi vyhadzoval rozne veci o tvorbe, od toho ze by sa to malo nakodovat, az po rozne "free" resp platene sablony, programy.
Ale ja sa v tom vobec nevyznam, a chcel by som skusit nieco vytvorit. Ak mi vie niekto odporucit na zaciatok nieco jednoduchsie (teda ak nieco existuje). Alebo mi neostava nic ine len to prenechat niekomu HTML zdatnemu?
este som nasiel staru zamknutu temu, kde niekto pise to, co by zaujimalo aj mna. Tiez som skusil cez PS narezat obrazok, aj som tam priradil link na nejaku stranku, dal som to ulozit. Ked som ale dal ten HTML kod z PS do nejakej free sablony a vyskusal poslat skusobny mail, tak sa obrazok nezobrazil, iba bolo naznacene rozrezanie na 2 casti a fungovalo iba prepojenie na stranku, ktore som pridal do jednej z casti obrazku.
Dakujem vopred za rady
Povodny text prispevku zamknutej temy:Ahoj môže mi niekto poradiť nejaký software ktorým nasekám obrázok na časti , vložím na ne linky a následne to vygeneruje HTML kód spolu s nasekanými obrázkami ?
nie photoshop ten generuje nekompatibilný xHTML .. potrebujem to na newsletter (HTML) emaily