Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
Autor | Správa |
---|
|
Ahojte doménu aj webhosting mam ale naprogramovanú stránku nie. Mohli by ste mi poradiť cez čo si mám naprogramovať stránku o android hrách a aplikáciach ako je napríklad www.apkmania.com ? Ďakujem
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Ak sa takto pýtaš, tak asi nevieš o tom nič. A ak o tom nevieš nič, tak nepočítaj, že sa to naučíš za týždeň (mesiac, pár mesiacov). To, čo vidíš, je urobené cez html a css. Ak tam potrebuješ serverovú časť, tak to je napr. cez php a mysql databázu.
Naozaj sa nedá na tvoju otázku nejak bližšie odpoveď, to by sme popísali 100 strán. Skús pohľadať na fóre, popísalo sa toho veľa o začiatkoch.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
|
Tak znalosti s HTML trochu mám tu je moja prvá tvorba ktorú som robil prvý krát ked som poćul o tvorbe webstránok Kód: http://uloz.to/x4v3xzTk/tutorial-html
|
|
Registrovaný: 21.09.13 Prihlásený: 11.09.24 Príspevky: 2111 Témy: 77 | 77 Bydlisko: Považská By... |
Keď máš webhosting aj domenu tak súbor ulož na FTP webu. Ak o tom nevieš nič tak použi nejaky RS (redakčný systém) napríklad WordPress alebo Joomla je ich vela.
_________________ Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen. |
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Akú na to čakáš reakciu? Platí to, čo povedal shaggy... Obyčajné html ti stačiť nebude ani zďaleka, a nehnevaj sa, ale iste chápeš, že nemôžeme každému "nováčikovi" teraz detailne rozpisovať, čo má robiť. Popísalo sa o tom už strašne veľa, aj tu na fóre, aj na google... Hľadaj. Ak nie si ochotný/schopný hľadať, buď to dáš urobiť niekomu druhému alebo použiješ nejaký predrobený systém, ktorý si len mierne doupravíš pre svoje potreby. Kraliček, a aký súbor by tam mal uložiť, keď to nemá ešte naprogramované??
_________________ C#, PHP, ... |
|
|
Ale to by som ešte zvládol tú uvodnú stranu stránky ale napríklad ako je na Kód: http://www.apkmania.com to tlačidlo Read More a ukáže dalšie info to napríklad neviem ako
|
|
Registrovaný: 21.09.13 Prihlásený: 11.09.24 Príspevky: 2111 Témy: 77 | 77 Bydlisko: Považská By... |
walther - oktobus sem hodil nejake html neviem čo to bolo nesťahoval som ale nech to dava na to ftp
veď práve preto, ak sa nechceš dlhšiu dobu učiť PHP, SQL, html či css tak použi ten redakčný systém.
_________________ Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen. |
|
|
No tak spravim to tak že si naprogramujem v pspade úvodnú stránku a potom to nejak dorobím poprípade dám niekomu spraviť
|
|
Registrovaný: 06.02.14 Prihlásený: 19.01.18 Príspevky: 443 Témy: 9 | 9 |
bojim sa ze nenaprogramujes. lebo to nie je "LEN" si naprogramovat. ak o tom nic nevies a nechces sa tym zaoberat tak sa ti to neoplati ani skusat. bud si to daj niekomu spravit alebo sa nauc. popripade nejake CMS-ko ako bolo spomenute, ale to si tiez neprisposobis svojim potrebam ak tomu vobec nerozumies...
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Kraliček píše: walther - oktobus sem hodil nejake html neviem čo to bolo nesťahoval som ale nech to dava na to ftp
veď práve preto, ak sa nechceš dlhšiu dobu učiť PHP, SQL, html či css tak použi ten redakčný systém. nemusíš to sťahovať, stačí poriadnejšie čítať... Citácia: tu je moja prvá tvorba ktorú som robil prvý krát ked som poćul o tvorbe webstránok mám isté podozrenie, že toto asi nebude to, čo chce, všakže..
|
Registrovaný: 18.12.08 Prihlásený: 15.06.22 Príspevky: 18912 Témy: 479 | 479 Bydlisko: Považská By... |
Niesom programator ale podla mna sa nejaky bezny web ani moc neoplati programovat. Ked budes chciet nieco upravit tak co pojdes upravovat kod? Alebo si naprogramujes vlastne CMS? Ked tak si naprogramuj vlastnu temu do Wordpressu, ak nevies programovat a nechces cakat pol roka alebo rok nez sa to naucis tak aby si si pomohol sam tak stiahni nejaku temu, vylad si ju cez gui wordpressu + par jednoduchych uprav v kode (takmer vsetko potrebne vygooglis) a mas web hotovy velmi rychlo.
|
|
Registrovaný: 30.06.07 Prihlásený: 25.08.20 Príspevky: 300 Témy: 87 | 87 Bydlisko: Ocova-Zvolen |
_________________ najdivset koMoj život |
|
Mego píše: http://www.jakpsatweb.cz
toto by sa aspoň na rok malo stať tvojim chlebom každodenným. Ehm, pre základy áno, ale je tam už dosť zastaralých či nie-tak-úplne-presných údajov a nemalo by sa to brať ako biblia... Začínam už troška chytať tik, keď vidím, v akom rozsahu to tu odporúčaš každému Je mi jasné, že ty ako začiatočník to asi ešte nevidíš, ale pochopíš neskôr. Za všetky príklady by som uviedol napr toto "Rozměry obrázku se dají zadávat též pomocí kaskádových stylů vlastnostmi width a height, je to rovnocenné." , čo je samozrejme blbosť, pretože css a html atribúty nie sú ani náhodou rovnocenné... Treba vedieť, čo má kedy prednosť a nejako tam o tom nevidím ani zmienku. Možno v inej téme, možno to nie je spomenuté nikde. Začiatočníka to ale ani nenapadne hľadať, až kým nenarazí na problém a nebude chápať, prečo mu nefunguje štýlovanie... Alebo nevýhoda php: "někomu na správu vadí soubory s příponou .php"
|
|
Nj, na prvý rok mu to určite bude stačiť. A nemyslím si, že by som v html, alebo css bol začiatočník
|
|
Registrovaný: 05.10.06 Prihlásený: 15.10.18 Príspevky: 1891 Témy: 148 | 148 Bydlisko: Bratislava |
Trocha sebakritiky by nezaskodila. HTML/CSS riesim uz asi 8 rokov, niekolko hodin denno denne, a ked potom vidim niektore vytvory, mam chut s tym prastit, lebo si pripadam ako najvacsi zaciatocnik. A celkovo nechapem preco vsetci stale dokola, uz tolke roky, reagujete na podobne temy. Ak si niekto nedokaze vygooglit ani najzakladnejsie weby a navody na temu, ktoru sa chce naucit a ak nevie anglicky, tak v tejto brandzi je strateny pripad.
_________________ Notebook Dell 7537, 24" BenQ BL2411PT, Logitech Illuminated keyboard, Razer DeathAdder, Razer Goliathus, Koss Porta Pro |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
|