ok takze presny postup a co sa stane...
ako prve dam system-sprava-siet a tam zrusim enable roaming mode aby som mohol nastavit DHCP. potom ctrl+alt+backspace. potom idem do terminalu zadam pppoeconf . nahodi mi tabulku ze nasiel 1 ethernet nieco s nazvom eth0 a spyta sa ma yes/no? dam yes. nahodi tabulku scanning device.. najskor tam je looking for PPPoE Acces Conncentrator of eth0.. to prebehne nahodi to ise ale looking for PPPoE Acces Conncentrator of eth0(multi modem mode) .. a ked toto skonci tak mi nahodi presne toto:
Sorry I scanned 1 interface, but the Acces Concentrator of your provider did not respond. Please chcek your network and modem cables. Another erason fot the scan failure may also be another running pppoe process which controls the modem.
a tym to skonci.
toto som skusal s tym ze som nastavil v system-sprava-siet: najskor zaskrtnute enable roaming mode, potom s nastavenym DHCP, a potom som to skusal aj so statickou IP(ako IP som pouzil IP lokalneho pripojenie kedze mam dynamicky pridelovanu IP).. nejde nic stale to pada na tom istom.. ak niekto viete poradit tak vas pekne prosim poradte
//este pridam ze na net nie som pripojeny hned ako zapnem pocitac ale musim sa pripojit sam
|