Zato ze by som mu hned neisiel rozbit hubu som decko? Zaujimave zmyslanie...
Typicky Slovak, cakal som ze sa aspom jeden taky jak si ty ozve...Vsetko riesit len agresivitou, vobec nevidis do pozadia veci, ako to vskutocnosti je. Nikto znas. Ked ti skonci puberta a budes hormonalne vybureny potom sa mozeme rozumne pozhovarat, dovtedy mi nemas co povedat a nabuduce nevyvolavaj flame, veci ako je tento pripad sa daju riesit aj kultivovane a nie hned agresivne, sa uvedom.
| Davajte pozor na to, co pisete, nechceme tu mat ziadne hadky, nie? Ďuri
Prosim ta slusnacik chod sa navonavkovat. Ja som bol sikanovany na zakladke a teraz ked tu osobu stretnem tak ako v pohode po 3 rokoch som mu aj ruku podal a len tak kecol.ALe keby mi teraz nieco spravil tak ma ruky tak dolamane ze mu nepomoze nic.Agresor bud skonci sam ale mu ktomu treba pomoct. Ja som navrhl pustit do toho novy cas nech ho fotograf spehuje vsade foti nech ho novinari nahanaju kvoli rozhovoru. Pripady sa zacnu vzdy riesti ked to vidi aspon 1 mil obyvatelov.Vyuzit to zapnut na mobile nahravanie ist za nim a mala by miu povedat nech jej da pokoj ze nech ju neotravuje. A on sa uz rozkeca. Ona pomlci so sklonenou hlavou odide ale to co povie ma nahrate a moze s tym manipulovat.