Ahojte, rozmýšľam nad jednou vecou. Nechcel som ju zaradiť už k existujúcej téme, ktorú som vytvoril. Získavanie informácii od klienta ako takých už mám za sebou. Teraz potrebujem niečo iné. Potrebujem string, ktorý mi vypíše JS, teda v tabuľke pod sebou rozlíšenie, grafická karta a ostatné veci uložiť do databázy. JS je vnorené do PHP súboru, ktorý zisťuje, či má používateľ ID, vtedy zobrazí tlačidlo na ohlásenie, v opačnom prípade iba vypíše, že je nutné sa prihlásiť. Potrebujem spôsob, ako by som dokázal označiť to, čo chcem do databázy. Ide naozaj o veľké JS súbory, ktoré sú na niekoľko desiatok riadkov a v podstate mi dajú iba string. Oplatí sa skôr dať v JS script var a = result? Niečo v tom zmysle a následne po stlačení tlačidla submitnuť toto do databázy? Neviem ako presne označiť, čo má PHP zobrať. Taktiež mi pár ľudí odporúčilo využiť AJAX, prostredníctvom ktorého zašlem na server HTTP request, vedel by mi to niekto ukázať na praktickom príklade? Môžem dodať aj script do PM, aby mi to ukázal aspoň na jednom scripte. Ďakujem