Zdravim, potreboval yb som poradit.
Mam dosts tary pc,
zakladna doska - VIAVT8377A Apollo KT400A
bios - Award (07/08/04)
procesor - AMD Athlon XP 1658 Mhz(5x332)
graficka karta - GeForce FX 5200 128mb, inno 3D, nVidia
os - Win xp pro, sp2
ram - teraz 1024mb
udaje z programu Aida32
Teraz k problemu, doteraz som tam mal pamat len 256mb 3200, frekvencia by mala byt 333, no a rozisil som to na 2x512 3200 frekvencia tiez 333, windows to zobere vsetko, ukazuje to vsade, pocitac citelne zrychlilo, ale musel som reinstal win lebo som mal zavirovany pc, este na starom wine som napalil 7cd(uz s 1gb ram) a s 1gb ram aj reinstal win a vsetko v pohode, vsetko islo ako ma. No potom som skusil naistalovat hru ze mi to bude slapat lepsie, skusil som Medal of Honor Pacific Assault, a ani mi ju nespustilo stale restart pc, tak som skusil cod1 a ten tak isto, restart pc, skusil somm este naistalovat direct 9 co mi odporucala instalacia cod1 a potom som aj spustil hru, chvilu isla normalne no potom ma vyhodilo z hry a nahodilo taku modru obrazovku kde vipisovali nejako problemy, nieco so suborom syst32.sys alebo nejako tak, neviem presne ten nazov, nieco s fyzickou pamatou, grafikou.... a dalsia vec vo windowse mi zuplne zmizla spodna lista kde je start a tak, no vsetko ide len tu listu neviem nijako vartit. prosim pmozte ak viete. Dakujem
|