Zdravim,
riesim jeden problem ktory som este neriesil, tak sa opytam skusenejsich na radu
Mam tabulku v ktorej je cca 100 000 zaznamov (stale pribudaju nove). Celu tuto tabulku potrebujem raz za cas prejst, vybrat z nej jednu hodnotu z XY. Tuto hodnotu si ukladam do pola. Nasledne vygenerujem url adresu v ktorej su parametre uvedene tieto hodnoty a poslem ju na iny server ktory mi vygeneruje XML. Z toho XML si podla kazdej hodnoty vykonam update daneho riadku, bud 0 alebo 1. (nerobim to po jednom, ale taktiez ulozim do pola hodnoty ktore budu mat 0 a do ineho ktore budu mat 1 a nasledne vykonam 2x update)
Ide mi o to, ze pri url mozem posielat maximalne 300 parametrov, cize to musim nejako rozkuskovat. Tu nastava cas mojej otazky: Ako sa to robi najvhodnejsie? Pokial to cele hodim do cyklu, je velmi pravdepodobne ze mi to vyhodi timeout a padne to. Uz teraz to pri 300 parametroch trva cca 5 az 8 sekund, nechcem mysliet nato co to bude robit ked to zacyklim
Cize ako by ste to riesili vy? Idealne bez pridavania dalsieho stlpca v tabulke do ktoreho si ulozim ci to uz bolo skontrolovane
Vdaka..