Ahojte, už nejakú domu ma vytáča AMD..... zlatý intel 2500k..... už som aj oľutoval že som tomu veril, o tom že každá 3 hra neni optimalizovaná na hru a oproti Intelu je rozdiel 40fps ďalšia vec...... RAM sa nedá nataktovať, všetko proste všetko crashuje, Ide mi o to že aj streamujem, NVEC takže grafika, ale ten výkon v hrach je tragický.... Hrajem 2k aby som nebottleneckoval grafiku ale stále to stoji za starú..... hlavne hry na výkon 1 jadra. Miliónov problémov na nete každý 2 ma s tým procakom problémy....
otázka je či je s ďalšími ryzenmi lepšie? reálne by som kupil 5600x-5800x keby viem že ramky už budú šlapať a nebude všetko crashovať... ale zase aby som menil aj matičnu + intel to sa mi veľmi nechce... čo som čítal 5600x na hranie by stačilo? tam je rozdiel iba 3-4% oproti 5800x ? viete niekto porovnať s Intelom? dotiahol to? Zase keď to bude rozdiel 15fps tak to ďakujem pekne za upgrade 350-400e
PC X470 GIGABYTE AORUS ULTRA GAMING F31 bios 2700x - + vodne chladenie. 2070 super GIGABYTE GSKILL CL 16 2x8gb 3000mhz 2x8gb 3200mhz - ramky štrajkovali aj ked bolo iba 2x 3000mhz - či xmp zapnute alebo vypnute, ručne nastavenie mhz, všetko časom crashuje, windows hry, freeze. RM750x
Ak by niekto mal chuť a čas pomôcť s taktovaním, hlavne napätie atd. kludne dajte vedieť.
|