caute pisal som podobnu temu pred par mesiacmi ale bol som dlho odcestovany tak sa pytam znovu. zostavu mam uz staru a okrem grafiky neplanujem ziaden upgrade..kedze s procesorom sa uz nemam kam vyssie posunut..ale masina zatial stale beha ako hodinky intel c2q q9550 momentalne nepretaktovany ale bezne daval 3.5ghz dalej 8gb ram, 256gb ssd + 1tb hdd, 600w zdroj fortron hra sa na 23" full hd... hravam vylucne battlefield 3,4, hardline a planujem kupit battlefield 1 hravam iba multiplayer 48 alebo 64 hracov..momentalne mi uz taha bf hardline len na nizkych detailoch aj to na mizernych fps 7 rocna grafika uz nema sance stihat... tak sa pytam aku grafiku z bazaru do 160 e aby nebola zbytocne brzdena zvysnymi komponentami by ste mi odporucili ?? asi hlavne aby utiahla aj battlefield 1.ak teda ju vobec moje pc este bude schopne rozbehat.bol som rozhodnuty pre 280x 3gb .. a este otazka ma zmysel kupovat grafiku s menej ako 3-4gb pamete ..na ten bf1?? co mi odporucite ..na spotrebu karty nehladim vdaka vsetkym za rady
|