Čauko, chcel by som si zosvižniť počítač (teda hlavne lepší procesor, RAM a SSD disk, nové hry prakticky nehrávam), lenže keď som sa po rokoch ponoril do technológií, zistil som, že mi zasa ušiel vlak a zas ničomu nerozumiem. Kritériá sú teda takéto:
- chcem novú dosku s perspektívnym socketom, pre ďalší budúci upgrade - kúpim si 16gb ram, je lepšie 2x8 alebo 4x4 alebo je to úplne jedno? - procesor: ak je naozaj pravda, že mi vie v kombinácii nahradiť grafickú kartu, asi by sa mi páčilo takéto riešenie. Ak by to bolo výkonnejšie ako moja archívna 4850, venujem ju na dobročinné účely:-)
Rozpočet ma nejako nepáli, ale zasa nechcem vyhadzovať peniaze na výkon, ktorý neupotrebím, čiže za kombo procesor+doska+RAM by som chcel utratiť povedzme do 250 eur.
Ďakujem za rady
_________________ CPU AMD Athlon II X3 415e chladí AC Freezer 64 PRO GPU ASUS ATI 4850, 512MB DDR3 chladí ZALMAN VF950 LED RAM 4x1GB Kingston 800 MHz DDR2 HDD 2x Seagate Barracuda 500GB 7200.12, RAID 0: 2x WD Caviar 320 GB MB GIGABYTE MA770-DS3 PSU FORTRON BlueStorm II 400W CASE Coolermaster Centurion 532 AMP Denon AVC-2530 REPRO 2xJAMO C 805
-
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam. |