Zdravím, mám nový PC od minulého roku 23.12 2013 ale už by som sa chystal aj na upgrade pretože by som chcel streamovať hry cez twitch atd..
Chcem sa spýtať, ked si chcem kúpiť nový procesor, musím meniť aj dosku? či stačí nová pasta, chladič a procák aj do starej dosky.
Momentálne mám
CPU: i3-4130 - upgrade chcem na nejakú i5 alebo i7, čo je lepšie na hranie hier + streamovanie (cez OBS) nechám sa poradiť.
GPU : nvidia GTX 660 - Neviem či je treba upgrade aj graf.karty.. hrám cs:go,diablo 3 a potom už skoro nič takže to asi nechám tak ešte.
ramky mám 4GB to dám upgrade asi na 8 - 16
Zdroj mám nejaky 450wat ale dam upgrade na nejaky novy s 80+ pretože z toho idu nejake divne zvuky ked zapnem hru tak to nejako bzučí divno asi cievky..
HDD 1 TB - vždy ked zapnem PC tak HDD ide asi na 10 minut max 20 only 100% a cele PC bzucí takým tichším tonom.. neviem či je to zlý HDD .. mám tento
http://www.gigastore.sk/35-sata/seagate ... rpm-64-mb/monitory mám dva.. nejaký dell 22" a BenQ 24" to už som upgrade sravil.
Takže moja otázka je..
pôradenie nejakeho dobreho upgrade procesoru + nejaky hladič naneho, poprípade dosky,GPU asi neni treba meniť, zdroj a ramky si už najdem ak ich nepridáte vy..
bednu mam nejaku lacnu neviem ci pomoze nova nejako ale asi by som zobral zalman 11
celkovy upgrade by som chcel nejako do 500 € neviem či je to moc, či malo kedže za pc čo mám teraz som dal 600
Ale možno do toho dám aj nejakých tých 600