Zdravím,
už je to dlhšia doba čo som svoju zostavu nevylepšil, a vzhľadom k možnostiam docela súrne potrebujem nové CPU a SSD.
Aktuálne :
Ryzen 3 1300X --> UPGRADE na Ryzen 7 1700X / alebo radšej Intel 8600 ?
SSD aktuálne žiadna nechám si doporučiť, stačí 128/256.
MSI GeForce GTX 1060 3GT OC zatiaľ to zvláda, síce nič extra ale do novej by som musel dať okolo 300e+ a to sa mi aktuálne nechce pokiaľ nieje nevyhnutné.
Základní deska MSI B350M PRO-VDH neplánoval som robiť upgrade, čítal som si že by to nový Ryzen 7x mal zvládnuť (predpokladam že chipset je kompatibilný) ak updatujem BIOS bude OK. V prípade že viete o nejakom probléme nechám si doporučiť (+ neplanujem nič taktovať).
Počítačový zdroj EVGA 450 B3
Operační paměť Kingston 8GB DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series
WD Blue 1TB
Ako som spomínal, prioritne mám peniaze na to vložiť do CPU a SSD. Prípadne počítam s možnosťou vymeniť dosku. Ak by sa práve našlo niečo čo sa extrémne vyplatí navyše, napr že sú zľavnene grafiky tak kľudne popremýšľam a vezmem komplet. Budem rád za každú radu, ďakujem
// Spojený príspevok 09.01.2019 10:43+ ak sa niekto vyzná do 144 hz monitorov. Na alze je ich hafec so zľavou, kedže mám 60hz a novým CPU by som mal možnosť využiť lepší určite by som si nechal poradiť aj v tomto smere