Nazdarek.Neviem ci moj problem patri prave do tejto casti fora, ale dufam, ze ano. Potreboval by som vyriesit jednu vec. Totiz v hlavnej stranke (index.php) mam odkazy, ktore sa pravidelne menia resp. doplnaju. Odkaz je na stranku s URL : "nejaky_nazov_20071021.html". A ja by som potreboval docielit toho, ze po kliknuti na tento odkaz sa mi otvori nove okno (napr. okno.php) so strankou, ktora by pozostavala z dvoch casti. V prvej by boli zobrazene udaje z databazy konkretne s tabulky na zaklade zadanej URL ( "nejaky_nazov_20071021.html")-kde url mam nastavene ako primary . A v druhej casti stranky by sa zobrazila samotna odkazovana stranka(nejaky_nazov_20071021.html). Ako mam docielit toho, aby si obsah toho otvoreneho okna (okno.php) menil na zaklade odkazu (URL)? Napadlo ma riesenie cez javascirpt, ale neviem prist na to, ako v tom novom okne vyriesit nacitanie pravidelne sa meniacej URL, aby sa mi potom "vytiahli" z databazy tie spravne udaje a includovalo mi tu spravnu stranku...
Dufam, ze som to moc nedokombinoval a ze sa "vysomarite" z toho co som napisal a co potrebujem vyriesit...