Ahojte, mám jednu otázku čo sa týka prepojenia Desktopu a USB-C hubu, skúsim opísať moju situáciu.
V jednej miestnosti mám Desktop, ktorý je osadený základnou doskou MSI PRO B760-P WIFI DDR4 a grafickou kartou MSI RTX 3050. Základná doska disponuje na zadnej strane USB-C (3.2 gen2) výstupom.
V druhej miestnosti mám cyklistický trenažér s monitorom a oba tieto prístroje potrebujem na tento Desktop pripojiť tak, aby cyklistický trenažér fungoval s monitorom v druhej miestnosti. Moje riešenie je nasledovné:
1. Prevŕtam dieru do steny, cez ktorú prestrčím jeden displayport kábel a zapojím ho do monitora v druhej miestnosti.
2. Kúpim nasledovný hub, a 3 metrový USB-C kábel. Kábel zapojím do Desktopu, prevlečiem cez vyvŕtanú dieru a na druhej strane ho pichnem do toho hubu.
https://www.amazon.de/-/en/Anker-Delivery-Upstream-Laptop-ThinkPad-Black/dp/B0BPCFGHYG/ref=sr_1_3?crid=37KLYHQ240GR&keywords=Anker+364+USB-C+Hub&qid=1697450287&sprefix=anker+364+usb-c+hub%2Caps%2C88&sr=8-33. Do hubu zapojím dongel na klávesnicu a myš, ktoré budú v druhej miestnosti a zapojím doň ANT+ prijímač, ktorý bude komunikovať s trenažérom.
Bude podľa Vás takéto spojenie fungovať? Ak som správne pochopil, ten hub sa nedá použiť na prepojenie monitora, keďže nebude zapojený do tej grafiky ale do dosky, chápem to správne?