Vedel by mi niekto dať link na usb driver na win 98?Potrebujem niečo preniesť v práci z PC na PC a na nich sú nainčtalované 98ky.Dostanem sa na nich len disketou.Mám k dispozícii mp3 orava, mp3 creative muvo v200 a bluetooth canyon.Poradte
Ovládače k USB flash diskom pre Win98 bývajú priamo v balení. Nedajú sa použiť "univerzálne", nefungovali mi dokonca ani ovládače tej istej značky pre rôzne USB kľúče. Nedostal si k tomu mini-cd, alebo niečo také? Prípadne sa pozri na stránke výrobcu.
caw "shaggy" nainstalil si ten USB? A ide ti? Ja mam PDA-cko, ale mam taktiez 98-ku a nemozem to tu ani za boha dat. Idem kupit SD-Cartu a rozmyslam nad kupou citacky kariet... ci mi to nepojde tak ale neviem ked mi tam na compe ani ziadnu USB zbernicu nenajde... pls odp. bo som v koncoch
to mi je jasne ze 98 je uz davno odpisany ale som dufal ze moj comp ne! Chcel som tu dat dakedy cez vikend LINUX ale neviem ci mi to pomoze ked mi nenasiel ani ziadnu USB zbernicu tak myslis ze pod LINUXom mi to najde?
_________________ Google vie všetko, len sa treba vedieť opýtať.
Najst ti moze, linux je oproti w98 uplne nieco ine. Ale aj vo win98 by si mal USB vidiet, ked nie ako normalne nainstalovany HW, tak aspon ako nejake nezname zariadenie. Ak to tam nikde nevidis v spravcovi HW, tak to bud mas v biose vypnute, alebo mas tak staru dosku, ze nijake USB nema...
Na USB musis mat este aj win98 SE, obycajny win98 pre to nema podporu tusim...
aj mne sa zda asi je to sietovka ale ako by som mohol nainstalovat ten usb? ked dam novy hardwer tak mi nenajde nic a ked dam usb zbernice (manualne) tak mi tam vyhodi rozne ale neviem aku znacku mam ja... uz som aj rozobral skrinu ale tam na usb nieje tiez nic napisane (znacka abo co)
S originál ovládačmi čo boli k USB diskom som to sprevádzkoval pod Win98 bez problémov (bolo to dávno, ale Win98 sa odvtedy moc nezmenila ). Takže by to malo ísť. Skôr vidím problém v tom, že poriadne nefungujú USB porty, ich ovládače...
no sak aj ja by som to tak spravil ale ziaden disk nemam... ten co bol k PDA-cku tam mi vypise ze mam stary comp (nesplna min. konfiguraciu) no nic tak to skusim pod LINUXom len ho tu musim nahodit
no sak aj ja by som to tak spravil ale ziaden disk nemam... ten co bol k PDA-cku tam mi vypise ze mam stary comp (nesplna min. konfiguraciu) no nic tak to skusim pod LINUXom len ho tu musim nahodit
sak staci ked stiahnes nejake Live CD(napr. ubuntu) a nemusis sa kaslat s instalackou
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
Neee sak ja mam doma Mandrake (ja tam nechcem LINUX len kvoli USB) ale nemam na to cas (hodit D: na CD-cka a nahodit LINUX) ale do konca tyzdna by som to mal stihnut.... len pochybujem ci mi to USB najde aj tam.
HUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA uz mi to ide :!: :!: :!:
Trebalo sa mi len trocha pohrat s BIOSom a uz to ide :!: :!: :!:
(a dokonca pod WIN98Se) Supeeer diiiiki za rady!