Dobry den mam original windows XP a odkedy ho mam nejde mi flashovat mobil (teda aspon niektori vedia o com hovorim je to to, ked si zmenite software na telefone k530 na trebars w660) no a proste pripojim mobil k programu FAR manager + JDF plugin a stale mi ho nechce spojit nenacita mobil ale ked mobil na USB pripajam len kvoli pesnicka a tak tak ho zobrazi ale v tom programe (a dalsich dvoch) uz nie Je chyba v OS: ako ju napravit? a prosim ak chcete pisat odpovede typu: Reinstall OS tak ani nepiste dakujem za pochopenie
keď ti normláne načíta telefón a pri tamtom programe nie, kde bude asi chyba??
napísal si to tak všeliako (treba sa naučiť používať bodky a čiarky), ale domyslel som si, že si tam naznačoval, že je chyba v OS. Ako si na to prišiel ?
nie mne to nejde v nijakom flashovaciom programe . Ja vravim ze ide nacitat len tak "standardne" ked pichnes fon a nasledne das prenos suborov:
Ale v spominanom fare a inych programoch to nejde a na inom PC mi to ide.
ked som mal stary OS este to FACHALO !
A keď chceš flashnúť mobil cez SEUS tak ti to ide?? Ak nie, tak musíš nainštalovať "flash" ovládač, nie len ten čo sa nainštaluje keď pripojíš mobil ako USB na prenos hudby.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."