Caute. Mam problem s mojim usb-ckom. Dva roky fungovalo az teraz nedavno zacalo po pripojeni na Win7 stale vyhadzovat ze je potrebne ho naformatovat. Formatovanie fungovalo a dali sa aj kopirovat subory ale hned po odpojeni a znovu zapojeni USB sa problem opakoval. Teraz mi ho na Win7 uz iba ukazuje ako Skymedi USB drive. Vo vymenitelnych mediach ho na Win7 vobec neukazuje. Na Win XP ho ukaze ako vymenitelny disk ale s nulovou kapacitou a formatovanie nefunguje.
Co som hladal na nete tak tento problem nieje ojedinely. Podla rad som skusal aj program MPTool SK6221 avsak USB mi ukazuje ako Unknown Flash a v manualnom vybere sa moje cislo (FD64G08UCT1-0B) nenachadza. Je tam len FD64G08UCT1-9D a ked si ho zvolim tak mi vyhodi chybu 001F. Da sa s tym este nieco urobit alebo uz to uz ma za sebou?
Podotykam ze USB ma okolo dvoch rokov cize zaruka v obchode padla. Aj ked USB by malo mat 5 rocnu zaruku ale ako by sa to dalo reklamovat to fakt neviem.
ak to robi aj v inom pc, tak chcipol, pravdepodobne elektronika krabicky, kde je disk, alebo aj disk samotny. ak to ma 5r zaruku, napis vyrobcovi priamo.
Ano robi to aj na inom pc. No nic tak som im teda skusil napisat tak uvidime co povedia. Ale osobne si nemyslim ze poslu novy Ked odpisu dam vediet ako to dopadlo. Zatial vdaka.
A ako sa nato tak pozeram tak tie kingstony umieraju pomerne casto