Dobrý deň, mám USB kľúč KINGSTON DTSE9 (16GB) už nejaký ten rok a normálne mi fungoval, všetko išlo - po pripojení do PC som cez Tento počítač kľúć otvoril, nahádzal nejaké dokumenty, priečinky a v druhom PC som ho otvoril. No a dnes, keď som bol v kamarátkykom PC a nahádzal som si tam nejaké údaje (má Windows 7) a prišiel som domov, zapojil kľúč do môjho PC (s Windows XP) spravila sa neočakávaná vec. Po kliknutí na jeho ikonku (v zložke Tento počítač, keď som ho išiel otvoriť) sa mi otvorila nova zložka, kde je ikonka s názvom KINGSTON (15GB) a pod tým napísané ,,zástupce" a pod tým 1kB. Po kliknutí na tú ikonku mi však vyhodí chybu: Chyba při načítaní souboru ~$WJPQCI.FAT32 Uvedený súbor nebyl nalezen. Neviem čo to znamená - nikdy v živote pred tým mi po kliknutí na ikonku USB zariadenia v zložke Tento počítač neotvorilo novú zložku, kde je nová ikonka s názvom ,,KINGSTON (15GB) a pod tým napísané ,,zástupce" a pod tým 1kB" ako je tomu teraz. Kľúč však nieje prázdny, pretože po kliknutí na vlastnosti ikonky (v zložke Tento počítač) my vyhadzuje graf zaplnenia a voľného miesta na kľúči, len akurát, že mi nejde sa dostať do kľúča a mám tam dôležité informácie. Ďakujem za radu
|