Caute, frajerka si kupila taky isty telefon ako mam ja vid. popis a uz po mesiaci ho utopila. No koza ho samozrejme hned zapinala. Teraz len zavibruje ale nic sa nezobrazi. Bol v ryzi asi tri dni no ani to nepomohlo. Chcem sa spytat ci sa to oplati poslat na reklamaciu ci to ma vobec zmysel? Alebo dalsia moznost mozem ho rozobrat a precistit alpou. Dakujem
na reklamaciu zabudni, kazdy mobil ma vnutri cidla vlhkosti, takze to neprejde v servise. Ked sa nezapne tak je kaput, baba si moze gratulovat. Prve co sa po utopeni robi je, ze sa vyberie baterka a hned potom s amobil da susit alebo do ryze. Pravdepodobne budu vnutri zoxidovane spoje a s tym nespravis nic, len ak vymenis elektroniku = novy fon.
ano, je to presne to, mozes este spravit pokus, a to rozobrat,a kuknut sa ci nenajdes nejake skorodovane casti na doske, vycistit alkoholom, ak nepomoze, tak este skusit vykupat cely plosak v izopropylaklkohole.
Tak vyčistil som ho alkoholom no nič len zavibruje. Ako sme sa so spolužiakom pozerali nenašli sme tam žiadne čidlo ani nič a všetky tie obvody sú pod plechovými krytmy ktoré su priletované k plošáku. Pochybujem že to budú odletovávať či? Vyčistil som všetky šmuhy od vody a akoby teda zistili že bol utopený?
ked nevies najst cidlo tak to neznamena, za tam nieje. Neboj, zistili by to. ved to skus dat reklamovat, co sa stane, mozno vychytas gramblaveho technika co to nezbada