tairikuokami píše:
Ked je dostupnost 3,6% tazko mozes stiahnut viacej, lebo nemas od koho. Kym sa nepripoji seeder, ktory ma 100%, tak nikto nebude stahovat dalej.
Mozem sa aj ja stat seederom 100% ? ak ano ako ?
// pridané po 38 sekundách od posledného príspevkunBXXL píše:
Keď sťahuješ súbor cez torrent-y, sťahuješ ho od ľudí, ktorí tento súbor zdieľajú, nie z nejakého centrálneho server-u. Počas toho, ako to sťahuješ ho zároveň zdieľaš pre ďalších ľudí sťahujúcich cez ten ístý torrent. Ľudia, ktorí majú celý súbor už stiahnutý a zdieľajú ho, sa nazývajú seederi. Ľudia, ktorí zdieľajú súbor počas toho ako ho sťahujú a teda ho nemajú celý sa nazývajú peeri. Počet seedov a peerov by si mal mať udaný na stránke, odkiaľ stiahneš súbor .torrent (alebo magnet link).
Na stránkach, odkiaľ sa dajú stiahnuť .torrent súbory (alebo magnet linky) sú aj torrenty, ktoré už "vymreli", teda nemajú ani jedného seedera a teda sa nedajú stiahnuť celé. Niekedy sa môže stať, že torrent sa dá stiahnuť aj keď nie je ani jeden seed, lebo viacero peerov má rôzne kúsky celkového súboru. Koľko z daného torrentu môžeš stiahnuť určuje Dostupnosť.
V prípade tohoto súboru máš dostupnosť 0.036, čo je 3.6%, čiže máš stiahnuté všetko, čo z daného mŕtveho torrentu vieš vyžmýkať.
Tebe velmi dakujem velmi mi to pomohlo vela som toho zase pochopil a naucil ...
vdaka
Pri hľadaní vhodného torrentu vždy pozeraj na počet seederov a peerov, vyhneš sa tak "mŕtvym" torrentom.
Pokiaľ ti záleží na tom, aby si si vedel ty, alebo niekto iný v budúcnosti vedieť daný súbor ešte cez torrent niekedy zohnať, po dokončení sťahovania torrent nevypni ale seeduj (aspoň toľko, koľko si stiahol, pomer koľko si odoslal ku tomu koľko si stiahol sa nazýva Ratio. Ratio = 1 znamená, že si odoslal presne toľko, koľko si prijal, väčšie ratiá znamenajú, že si odoslal viac), pomôžeš tak uchovať ten torrent "živý".
// pridané po 3 minútach od posledného príspevkujtbs píše:
Ako prve poradim pisat po slovensky, to uz by si v 15tich mohol vediet. Za druhe vies ako funguju torrenty? Ak subor, ktory chces stiahnut nikto nezdiela, tak ho nikdy nestiahnes. Cize bud si pockas a mozno sa ti to stiahne za dva tyzdne (alebo nikdy) alebo si najdes zdravsi torrent alebo to vyriesis inym sposobom. Za tretie - k pripadnemu warezu sa radsej nevyjadrujem a budem verit v to, ze nazov suboru sa len zhodou okolnosti zhoduje s nazvom filmu.
Ano je to Power Rangers pripominam si casi kedy som mal 6 rokov a stale som nato cumel a stale ma to bavi
... co sa tzka tej gramatiky tak sorry existuju ludia s dislexiiov, ... som jeden znich chodim do specialnej triedy tak uz mi stim dajte pokoj
(snazim sa zlepsovat)... a aj tebe ciastocne dakujem