Po mesiaci cakania na zreklamovanie mojej grafickej karty som zistil ze aj ked mi ju zreklamovaly, problem nebol v nej :/ Deje sa mi asi nieco take ze po asi 5-10min hrahnia hier sa hra vypne, napise len ze program prestal pracovat a vypne sa. Ked som sa snazil zistit v com je problem pred reklmaciou skusal som preinstalovat kazdy jeden driver, vycistil PC od vyrusov a spywaerov dokonca 2 krat preinstaloval cely win a tento problem stale pokracoval. Premiestnil som grafiku do vsetkych 4 PCI-E slotov, premiestnil RAMKy, poriadne zasroboval ZD, odpojil som a znova zapojil kazdy jeden kabel od zdroja a dokonca som uz aj prepastoval procesor a nechc to prestat :/ V zdroji podla mna chyba nebude, v grafike tiezz ie kedze uz som mal v pocitaci 3 a stale je to uplne ten isty problem. Takze to bude ZD, procesor alebo ranky. Ako mam zistit ktore to je ? Procesor ide podla mna normalne mesiac tahal cez intelovsku grafiku vsetko od viedeii az po league of legend na low grafickych nastaveniach.
_________________ CPU:Intel Core i5-4670k FAN:Cooler Master Seidon 120V MB:MSI Z97 Gaming 5 RAM:Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury Red Series HDD:Seagate Barracuda 7200.14 1000GB s Advanced Format SSD: Adata Premier SP550 240GB VGA:Gigabyte GTX 970 PSU:Seasonic G Series 550W CASE:Corsair 500R Carbide Series |