Cawte mam jeden mensi problem, ktory by som rad vyriesil.
Mam NTB HP Compaq nx6110.Doma sa pripajam na internet cez APcko D-COM WX-1590web, ktore je zapojene do switchu a tym padom dalej do routra.Je nakonfigurovany nasledovne.IPcka APcka je 192.168.1.101,maska podsiete 255.255.255.0,brana 192.168.1.1 (teda router).NTB mam nakonfigurovany rovnako,len IPcka je 192.168.1.111. Ako DNS mam nastaveny router 192.168.1.1.
Problem: Nejde mi NET.Branu pingnem aj sa do nej dostanem, ale nic dalej. Niekedy vask nejdu len prehliadace (Opera,Firefox,IE) a ICQ.skype aj Thunderbird (e-mail) mi ide. Skusal som aj zmenit nastavenia na nastavenia co mam na PC (Desktop).Tym padom som vymenil nastavenia.Moje NTB sietove nastavenia do PC a funkcne sietove nastavenia z PC do NTB.Ako som tak urobil, tak na PC pod mojimi NTB nastaveniami vsetko islo bez problemov.Ale na mojom NTB pod fungujucimi PC nastaveniami sa to chovalo rovnako.Teda neslo.Nastavenia som prehodil naspat.Jedine co pomohlo, je restart.Niekedy to pomoze nastalo, niekedy len na chvilku a musim zase restart.Ale uz ma nebavi stale restartovat NTB.Este vask dodam, ze pouzivam siete v robote.doma,u susedov atd.Niekde LAN, niekde WIFI.Preto mam nainstalovany program Net Profiles.Moze to sposobovat aj on???Alebo co to moze robit??.......dik.
|