Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
ahojte mam problem pridal som na moju stranku dnes toto:
Kód: <script type="text/javascript" src="http://img.ic.cz/3/lista.black.utf.js"></script><script language="JavaScript" charset=""> dCol='red';//date colour. fCol='#0000FF';//face colour. sCol='black';//seconds colour. mCol='green';//minutes colour. hCol='red';//hours colour. ClockHeight=75; ClockWidth=75; ClockFromMouseY=2; ClockFromMouseX=100; //Alter nothing below! Alignments will be lost! days=new Array("Nedeľa","Pondelok;","Utorok","Streda","Štvrtok","Piatok","Sobota"); m=new Array("Január","Február","Marec","Apríl","Máj","Jún","Júl","August","September","Október","November","December"); date=new Date(); day=date.getDate(); year=date.getYear(); if (year < 2000) year=year+1900; TodaysDate=" "+days[date.getDay()]+" "+day+" "+m[date.getMonth()]+" "+year; D=TodaysDate.split(''); clockH='...'; clockH=clockH.split(''); M='....'; M=M.split(''); S='.....'; S=S.split(''); Face='1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12'; font='Times new roman'; size=2; clkspeed=1; ns=(document.layers); ie=!ns; Face=Face.split(' '); faceLength=Face.length; a=size*10; ymouse=0; xmouse=0; scrll=0; props="<font face="+font+" size="+size+" color="+fCol+"><B>"; props2="<font face="+font+" size="+size+" color="+dCol+"><B>"; Split=360/faceLength; Dsplit=360/D.length; HandHeight=ClockHeight/5 HandWidth=ClockWidth/5 HandY=-7; HandX=-2.5; scrll=0; if (ie && !(document.all)){ step=0.09; } else { step=0.06; } currStep=0; clocky=new Array();clockx=new Array();clockY=new Array();clockX=new Array(); for (clki=0; clki < faceLength; clki++){clocky[clki]=0;clockx[clki]=0;clockY[clki]=0;clockX[clki]=0} clockDy=new Array();clockDx=new Array();clockDY=new Array();clockDX=new Array(); for (clki=0; clki < D.length; clki++){clockDy[clki]=0;clockDx[clki]=0;clockDY[clki]=0;clockDX[clki]=0} if (ns){ for (clki=0; clki < D.length; clki++) document.write('<layer name="nsDate'+clki+'" top=0 left=0 height='+a+' width='+a+'><center>'+props2+D[clki]+'</font></center></layer>'); for (clki=0; clki < faceLength; clki++) document.write('<layer name="nsFace'+clki+'" top=0 left=0 height='+a+' width='+a+'><center>'+props+Face[clki]+'</font></center></layer>'); for (clki=0; clki < S.length; clki++) document.write('<layer name=nsSeconds'+i+' top=0 left=0 width=15 height=15><font face=Arial size=3 color='+sCol+'><center><b>'+S[clki]+'</b></center></font></layer>'); for (clki=0; clki < M.length; clki++) document.write('<layer name=nsMinutes'+clki+' top=0 left=0 width=15 height=15><font face=Arial size=3 color='+mCol+'><center><b>'+M[clki]+'</b></center></font></layer>'); for (clki=0; clki < clockH.length; clki++) document.write('<layer name=nsHours'+clki+' top=0 left=0 width=15 height=15><font face=Arial size=3 color='+hCol+'><center><b>'+clockH[clki]+'</b></center></font></layer>'); } if (ie){ document.write('<div id="Od" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">'); for (clki=0; clki < D.length; clki++) document.write('<div id="ieDate'+clki+'" style="position:absolute;top:0px;left:0;height:'+a+';width:'+a+';text-align:center">'+props2+D[clki]+'</B></font></div>'); document.write('</div></div>'); document.write('<div id="Of" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">'); for (clki=0; clki < faceLength; clki++) document.write('<div id="ieFace' + clki + '" style="position:absolute;top:0px;left:0;height:'+a+';width:'+a+';text-align:center">'+props+Face[clki]+'</B></font></div>'); document.write('</div></div>'); document.write('<div id="Oh" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">'); for (clki=0; clki < clockH.length; clki++) document.write('<div id="ieHours' + clki + '" style="position:absolute;width:16px;height:16px;font-family:Arial;font-size:16px;color:'+hCol+';text-align:center;font-weight:bold">'+clockH[clki]+'</div>'); document.write('</div></div>'); document.write('<div id="Om" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">'); for (clki=0; clki < M.length; clki++) document.write('<div id="ieMinutes'+clki+'" style="position:absolute;width:16px;height:16px;font-family:Arial;font-size:16px;color:'+mCol+';text-align:center;font-weight:bold">'+M[clki]+'</div>'); document.write('</div></div>') document.write('<div id="Os" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">'); for (clki=0; clki < S.length; clki++) document.write('<div id="ieSeconds'+clki+'" style="position:absolute;width:16px;height:16px;font-family:Arial;font-size:16px;color:'+sCol+';text-align:center;font-weight:bold">'+S[clki]+'</div>'); document.write('</div></div>') } (ns)?window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE):0; function Mouse(evnt){ ymouse = (!document.all)?evnt.pageY+ClockFromMouseY-(window.pageYOffset):event.y+ClockFromMouseY; xmouse = (!document.all)?evnt.pageX+ClockFromMouseX:event.x+ClockFromMouseX; } (ns)?window.onMouseMove=Mouse:document.onmousemove=Mouse; function ClockAndAssign(){ time = new Date (); secs = time.getSeconds(); sec = -1.57 + Math.PI * secs/30; mins = time.getMinutes(); min = -1.57 + Math.PI * mins/30; hr = time.getHours(); hrs = -1.575 + Math.PI * hr/6+Math.PI*parseInt(time.getMinutes())/360; if (ie){ document.getElementById("Od").style.top=window.document.body.scrollTop; document.getElementById("Of").style.top=window.document.body.scrollTop; document.getElementById("Oh").style.top=window.document.body.scrollTop; document.getElementById("Om").style.top=window.document.body.scrollTop; document.getElementById("Os").style.top=window.document.body.scrollTop; } for (clki=0; clki < faceLength; clki++){ var F=(ns)?document.layers['nsFace'+i]:document.getElementById("ieFace" + clki ).style; F.top=clocky[clki] + ClockHeight*Math.sin(-1.0471 + clki*Split*Math.PI/180)+scrll; F.left=clockx[clki] + ClockWidth*Math.cos(-1.0471 + clki*Split*Math.PI/180); } for (clki=0; clki < clockH.length; clki++){ var HL=(ns)?document.layers['nsHours'+clki]:document.getElementById("ieHours"+clki).style; HL.top=clocky[clki]+HandY+(clki*HandHeight)*Math.sin(hrs)+scrll; HL.left=clockx[clki]+HandX+(clki*HandWidth)*Math.cos(hrs); } for (clki=0; clki < M.length; clki++){ var ML=(ns)?document.layers['nsMinutes'+clki]:document.getElementById("ieMinutes"+clki).style; ML.top=clocky[clki]+HandY+(clki*HandHeight)*Math.sin(min)+scrll; ML.left=clockx[clki]+HandX+(clki*HandWidth)*Math.cos(min); } for (clki=0; clki < S.length; clki++){ var SL=(ns)?document.layers['nsSeconds'+clki]:document.getElementById("ieSeconds" + clki).style; SL.top=clocky[clki]+HandY+(clki*HandHeight)*Math.sin(sec)+scrll; SL.left=clockx[clki]+HandX+(clki*HandWidth)*Math.cos(sec); } for (clki=0; clki < D.length; clki++){ var DL=(ns)?document.layers['nsDate'+clki]:document.getElementById("ieDate" + clki).style; DL.top=clockDy[clki] + ClockHeight*1.5*Math.sin(currStep+clki*Dsplit*Math.PI/180)+scrll; DL.left=clockDx[clki] + ClockWidth*1.5*Math.cos(currStep+clki*Dsplit*Math.PI/180); } currStep-=step; } function Delay(){ scrll=(ns)?window.pageYOffset:0; clockDy[0]=Math.round(clockDY[0]+=((ymouse)-clockDY[0])*clkspeed); clockDx[0]=Math.round(clockDX[0]+=((xmouse)-clockDX[0])*clkspeed); for (clki=1; clki < D.length; clki++){ clockDy[clki]=Math.round(clockDY[clki]+=(clockDy[clki-1]-clockDY[clki])*clkspeed); clockDx[clki]=Math.round(clockDX[clki]+=(clockDx[clki-1]-clockDX[clki])*clkspeed); } clocky[0]=Math.round(clockY[0]+=((ymouse)-clockY[0])*clkspeed); clockx[0]=Math.round(clockX[0]+=((xmouse)-clockX[0])*clkspeed); for (clki=1; clki < faceLength; clki++){ clocky[clki]=Math.round(clockY[clki]+=(clocky[clki-1]-clockY[clki])*clkspeed); clockx[clki]=Math.round(clockX[clki]+=(clockx[clki-1]-clockX[clki])*clkspeed); } ClockAndAssign(); setTimeout('Delay()',50); } if (ns||ie) { Delay(); } </script>
no aj moj problem je to že v Opere a v IE6 to funguje ale vo FF nie preco?
stranka je www.dutesudy9b.tym.sk pls pomoc jedna sa o tie hodinky z datumom co je okolo kurzora pls pomožte
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 16.05.07 Prihlásený: 01.08.17 Príspevky: 837 Témy: 6 | 6 |
hodinky} s {datumom
Kód: chyba pri parsovani hodnoty vlastnosti top, left
_________________ getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória |
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
toto iste je aj na http://www.spskn.sk/~krem/ a tam to funguje aj v FF
a nevies to na mojom vyznaciť kde mam chybu nejakou farbou lebo už sa mi vsetko zlieva do jedneho pisma dnes už som dnes fakt na dne takže nevidim svoju chybu
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
no pozera a pozeram afakt neviem kde mam chybu
|
Registrovaný: 16.05.07 Prihlásený: 01.08.17 Príspevky: 837 Témy: 6 | 6 |
mne funguje aj to z jeho strank a aj to ci si sem dal ty..chyba bude niekde inde a nie v scripte
_________________ getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória |
|
taK TO MOJE NEFUNGUJE ANI MNE ANI MOJEJ KAMARATKY vo FF ale v IE a v opere ano a to http://www.spskn.sk/~krem/ funguje aj umna aj u kamosky aj vo FF a to neviem preco?
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
Podobné témy | Témy | Odpovede | Zobrazenia | Posledný príspevok |
---|
| v Ostatné zariadenia | 0 | 560 | 01.02.2012 17:45 jacho6380 | | v Webhosting a servery | 3 | 775 | 26.03.2010 14:58 AReYco | | v Externé zariadenia | 5 | 426 | 02.11.2015 18:11 shiro | | v Sieťové a internetové programy | 26 | 4543 | 03.07.2009 19:40 itsgoingd | | v HTML, XHTML, XML, CSS | 2 | 383 | 06.01.2016 16:30 BX | | v JavaScript, VBScript, Ajax | 6 | 556 | 27.01.2011 16:11 kesaj | | v nVidia grafické karty | 26 | 1085 | 09.09.2015 14:49 Ivan-K | | v PHP, ASP | 4 | 504 | 13.02.2010 20:03 kesaj | | v ATI/AMD grafické karty | 2 | 518 | 29.04.2017 10:30 camarovk19 | | v Webhosting a servery | 3 | 726 | 13.05.2010 21:45 coldak | | [ Choď na stránku: 1, 2 ] v Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo | 49 | 4121 | 26.04.2007 12:11 Tommy | | v Webhosting a servery | 9 | 1217 | 20.06.2008 12:14 suchy | | v Poskytovatelia internetu | 1 | 476 | 16.09.2019 8:35 4040 | | v Intel čipové sady | 13 | 821 | 15.02.2012 17:12 fonkey | | v Pevné disky a radiče | 4 | 640 | 24.08.2011 14:29 PamelaSvK | | v AMD čipové sady | 4 | 976 | 12.08.2008 12:06 raf |
|