OT: Ahojte, viem ze to nema s iPhone moc spolocne, ale stala sa mi taka vec a mozno mi aj pomozete zistit co sa stalo. Asi pred dvoma dnami sa mi na slovenskej stranke azet.sk zmenilo heslo, prisla mi notifikacia na post.sk, ze Tento e‑mail si dostal na základe požiadavky o vygenerovanie
nového hesla na
http://www.azet.sk dňa 26.3.2010 o 22.49 z IP adresy 77.93.211.242.
V prípade, že si o nové heslo nepožiadal ty, e‑mail pokojne ignoruj. no aj som ho ignoroval, ked dnes sa mi zrazu na azet.sk nedalo prihlasit, tak som skusil pouzit heslo co mi prislo na ten post.sk. A fungovalo. To by bolo este ok, ked zrazu idem na gmail.com, a heslo nespravne... Nechal som si vygenerovat nove, ok... Tak si vravim, nieco nie je ok, idem hned na rapidshare.com a co tam? Heslo nespravne, tak idem vygenerovat nove, a hlaska email nespravny... Ucet v p... Hned nato mi prisiel email z paypal, ze Dear Stefan,
To get back into your PayPal account, you’ll need to create a new password. Okamzite som vygeneroval nove heslo, a zrusil kreditku, a nastastie v historii platieb nic nebolo, co samozrejme nie je istota ze niekto ziskal moje udaje. Jedine co viem, je to ze tato ip 77.93.211.242 zmenila ci poziadala o zmenu hesla pre azet.sk. Neviete niekto co sa to mohlo stat? Mam aj eset legalny, nic nezaznamenal, pc je preskenovane uz dvoma AV, a vsetko je ok. Budem vdacny za kazdu radu. Teraz jednam z rapidom o navrate mojho uctu, chcu nejake info, no uvidime ako to dopadne.