Mám niekoľko problémov, ktoré vznikli naraz: -na windows 8 mám náhradný štart. už sa nespúšťa automaticky -ked idem z myšou na ikonu hlasitosti zobrazí sa titulok "Zvuková služba nie je dostupná" -v ovládacom paneli dalej čítam "Nie je nainštalované žiadne zvukové zariadenie" "Tento počítač nemôže prehrávať zvuk, pretože služba Windows Audio nie je zapnutá" potom ju dám zapnúť, vyskočí mi jedno okno, ale nič z toho. -v jednom videu som kontroloval zvuk - nehraje -dalej v Centre akcií "Služba Centra zabezpečenia systému Windows je vypnutá." pri pokuse o zapnutie: "Služba Centra zabezpečenia systému Windows sa nedá spustiť" -po kliknutí na ikonu wifi píše "K dispozicii nie sú žiadné pripojenia" -v ovládacom paneli po kliknutí na Pripojiť sa na internet píše "Systém Windows nezistil žiadny sieťový hardvér"
tieto ploblémy som objavil zatiaľ. môže ich byť viac.
pár aktivít, z ktorých niektorá to asi spôsobila: -den pred som použil čistič ccleaner -použil som klasické čistenie -dalej som vymazal všetky registre, ktoré mi ccleaner odporúčil vymazať -dalej som mal v počítači nejaký browserdefender, zistil som, že je to dáka nechcená somarina. ked som to chcel vymazať hlásilo, že súbory na vymazanie používajú iné programy. tak som ich niekoľko cez správcu úloh zrušil (aj procesy na pozadí, pričom niektoré mali asi niečo s fungovaním systému, ale žiadne "procesy systému windows" som nerušil
mám nejakú staršiu zálohu registrov. otázka: ked vypnem nejaké procesy v správcovi úloh, tak pri novom zapnutí pc sa sami nezapnú?
takže dopredu dakujem za pomoc.
|