Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 09.10.14 Prihlásený: 20.05.15 Príspevky: 8 Témy: 2 | 2 |
Jeden ASUS ROG G56, kvalitne prevedenie, overena znacka... Druhy Acer s lepsimi parametrami ale plastovym telom /co ma znacne deprimuje/.
Poradi niekto a ukonci tento gordicky uzol? Diky
PS: Ten Asus uz mam, ale uvazujem ze ho v Alze vymenim za ten Acer...
|
|
Registrovaný: 23.01.08 Prihlásený: 16.12.24 Príspevky: 1762 Témy: 124 | 124 Bydlisko: ruzomberok |
Tak ho vymen a ak sa ti nebude pacit mozes ho stale vratit nie? Inak vraj ma velmi pevnu a slusnu konstrukciu ten acer, typujem ze ma aj lepsi displej vratane inych parametrov.
_________________ PC: Apple mac mini M1/16GB/512GB SSD, Logitech MX master 3, Microsoft designer keyboard, monitor Huawei GT34 ultrawide |
|
No to je to, ze ja som zacal kdesi na 750E Acere, ten som vymenil za tento ASUS + doplatok, a toto uz bude treti deal... Vypada ze je cely plastovy /co ma moc netesi, lebo odolnost ostava otazna/, ale laka ma SSD hybrid /do Asusu by som musel dokupit za cca 150E/ ... Acer ma aj GTX860m , Asus GTX760m .... a Acer 16GB RAM, Asus 6.... aj ked niekde som cital ze ten Acer ma taktovaciu frekvenciu 800Mhz.. Co sa tyka sasi, tak tento Asus je fakt bitelny a vypada odolne, prakticky celokovova konstrukcia... Ale dost huci, neviem cim to je, vsade som o nom cital ze je tichy za kazdych okolnosti.. prechadzam na book z PC, som este de facto ucho...
|
|
Registrovaný: 23.01.08 Prihlásený: 16.12.24 Príspevky: 1762 Témy: 124 | 124 Bydlisko: ruzomberok |
To ze G56rady su celokovove, no neviem nezda sa mi to, mimoto - "Kromě stříbrného plastu, který se nachází na zadní straně, je celý notebook kovový." z recenzie na acer v15 nitro, co sa tyka ntb, tak by mal byt v drvivej vacsine tissi ako desktop, takze mas mozno zly kus.
_________________ PC: Apple mac mini M1/16GB/512GB SSD, Logitech MX master 3, Microsoft designer keyboard, monitor Huawei GT34 ultrawide |
|
Mam pocit, ze ten ASUS oproti tomu Aceru co som mal predtym dost pocut...Netvrdim ze vyslovene huci, ale ,,nepocut" ho rozhodne nejde...
Co sa tyka konstrukcie, dekel displaya aj klavesnicu ma kovovu, spodnu cast z plastu. Co sa tyka toho Aceru, nazory sa rozchadzaju... Cital som o kove, ale cital som podrobnu EN recenziu s fotkami, kde sa jasne pisalo o tom, ze cely je z plastu + mali ho rozobraty a ten horny kryt okolo klavesnice nevypadal kovovo ani nahodou. Myslim, ze to bol na 90% plastovy vylisok. Vrchny dekel displaya je z neviem akeho NIL materialu... mne osobne by stacilo keby bol kovovy, aby som ho pri prenasani netrapil...
|
|
Tak osobne na kvalitu pevnosti a spracovania som nepocul zleho slova od typkov co ho dostali do ruk, zase musis pocitat aj s tym ze ma ovela ine rozmery ako ten asus, ten asus je dost "bulky" a hrubku toho aceru bez problemov rovnako dobre vystuzi aj hruby plast. maximalne co sa tyka vyka displeja to je na pokec, ale osobne som ho v rukach nemal neviem povedat, len co som vycital. Treba zobrat pre a proti oboch a co ty potrebujes, acer je prenosnejsi, tensi, vykonnejsi. Asus je herne vykonnejsi menej, ma mozno silnejsiu stavbu ale aj vahu a rozmery.
|
Ja som dizajner, potrebujem to na pracu - graficke programy - GPU rendering, sem tam prenasanie... asi pojdem do toho Aceru, pride mi to skor ako ultrabook, tento ASUS je vyslovene hracsky notebook ...Doplatim tam asi kilo a mam SSD 128Gb hybrid, 16GB RAM a GTX860m oproti HDD 7200otacok, 6GB RAM a GTX760m..Na Zive.cz tvrdia ze je celokovovy az na tu plastovu zadnu cast, na jednom anglickom fore, ze je cely plastovy. Bohvie..
|
|
Tak ci tak ti to moze byt jedno, v pevnosti moze byt rovnako tuhy a kvalitny a to podla ohlasov je na slusnej urovni. V dnesnej dobe to je len o pocite, mas aj solidne a kvalitne plasty v tomto pripade myslim este aj s pogumovanym povrchom takze fajn na dotyk a mas aj tenke srajdy co len chytis a vidis ze to je papier. Ale sak skus vymenit a ked pride napis aj dojmy a tak, pripadne ho mozes stale vratit ak sa ti nebude pacit nie?
|
No mozem..ale myslim, ze budem historicky prvy clovek, ktoremu Alza zakaze u nich nakupovat Ono ja som zacal kdesi na 200E tablete od Nvidie, presiel cez Lenovo tabletobook, Acer notebook a ASUS notebook do dalsieho Acer notebooku... a len prihadzujem love a menim masiny... toto trva zatial asi mesiac...
|
|
FuF tak to aby si narazil aspon na ineho predajcu, nech ta neprebodne pohladom len co vojdes, no tak snad uz budes spokojny pri tom acere .
|
Ja myslim, ze je uz uplne jedno, kto tam bude stat, aj tak to tam ma v tych objednavkach v systeme... Ale tu v Nitre budem menit este len druhykrat..
|
|
Kazdopadne kludne tu potom napis dojmy aj s kvality spracovania, monitora(mozes zrovnat s tym asusom), klavesnica dizajn atd, dojmov je zatial malo vzhladom ze to je dost nove este. Urcite by to ocenili aj dalsi co si ho budu chciet kupit.
|
Mozem zrovnat kvalitu toho povodneho Aceru - myslim ze to bol Aspire V5-573G Iron. Vsetko v poriadku, len display bol ako z ,,papiera" ... mal hodne mizerne podsvietenie, jedina vec co ma na nom vyslovene iritovala hned po zapnuti - vpravo hore zelenobleda machula , v lavo dole tiez... okolo ramiku bleda linia... bol ale hodne tichy /oproti tomuto Asusu/ a baterka vydrzala aj 6 - 7h. Klavesnica ok, dekel okolo klavesnice kovovy, odolny. Touchpad lepsi ako na tomto Asuse, tento mi pride taky oneskoreny, zaspaty. Bol to tenky ultrabook, v podstate mi na nom vadila len nizkofrekvencna i5, ked som chcel nieco serione robit bol som nonstop v TurboBoost rezime. A ked som ho chytil na strane pantov, a otocil vertikalne hore, bolo vidno ze display mierne odskocil od klavesnice, myslim, ze casom by sa to vyhegalo a lietalo horedole...
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
|