Zdravíčko , nemám čas na preskumanie tém.. ale ani neviem či tu niekto ma problem s pesne tymto typom .. Mám pc ktorý má 4 roky .. A je v nom CPU AMD ATHLON 3200+ 2,01GHz .. A strašne moc ten ventilator hučí.. To je jeden problém .. potom maličký ventilátor .. na matičnej ..aj ten hučí , ale ten je aj vyheganý tak sa necudujem .. Celý pc bol uz vyfukany , povysavany od prachu .. a trosku sa to stisilo ale potom sa to obnovilo ..Hlavne ked robim viac funkcii na pc naraz .. SpeedFan mi ukazuje teplotu
systemu 37
CPU:35
AUX:41
HD0:40
Temp1:22
Core:40
Core:71
Ambient:
všetko °C
Neviem v čom je problém.. Už to trvá asi tak rok . a už mi to moc vadí..ani film si neviem pozriet pri slabsej hlasitosti
..A ked znížim Speed02..to je ventilator procesora..tak sa to stííši ale ventilator sa kruti pomalsie ..a teplota rastie ..čo vy na to ? čo by som mal vymeniť? nechcem do toho moc investovať. . niečo čo mi zníži teplotu a hlavne ten hluk ..A ešte zvyknem otvorit skrinku z boku , tak vtedy sa to schladí na 30°C ..A potom to zavrem a znova na 37°C .. Ďakujem Vám za rady .. CHcem aby ste mi reagovali sem do môjho príspevku, nemám čas obzerať iné ..Ďakujem
Pomohlo by mi niečo takéto ? kebyže to vymením miesto starého chladiča na CPU ?
http://www.alza.sk/xigmatek-apache-ep-cd901-cooler-d190816.htm