Heej? Tak to je časovaná bomba, je len otázka času kedy ti ten antivirák sa tak dodr*e, že celý pc, komplet cpu aj ram bude vyťažené všetko na 100% a otvorenie notepadu alebo čo i len taskmanagera bude pre teba božím utrpením. Ja sám som túto krízu zažil a musel som na notebooku na internete hľadať riešenie. Skús si len tak pre srandu hodiť do googla názov procesu samotného antiviráku a k tomu niečo okolo cpu 100%- sám sa možno dočítaš ako im to screwlo pc. Keď som si zapol resource monitor, jediným žrútom všetkého bol proces toho antivíru. Veď už len samotný antivir je nejaký čudný, musím naň dvakrát kliknúť aby sa vypol, občas aj zmrzne, atď...
Existuje viacero verzií prečo to robí,
avšak nikto presne nevie prečo. Jedni hovoria že občas to samo so sebou skoliduje keď kontroluje vlastný adresár kde je ten exe a zasekne sa. Iní zasa že je to chyba interfacu, iní že nejaký bug v kóde..........
Len počas samotného procesu odinštalácie mi už všetko začalo klesať do normálnych hodnôt!!!
V živote sa mi už ten soft do PC nedostane a môže si hocikto hovoriť čo chce, ja tomu ani za svet neuverím.