Zdravim, jeden zakaznik mal takyto problem:
-> Prisiel, ze nejde net, pozrem nejde, ani cez lan ani cez wifi, dobre odstranit viry, nic nenaslo ma vsetko aktualizovane legalne zakupene, firewall tiez, naposledy ked mu siel net na nb bolo ked cital maily, tak som myslel ze to bude problem odtial nejaky virus, no dam tam moj wifi kluc to iste.
Na router sa pripoji ale pise dlho ze identifikuje sa a potom vypise ze neznama siet, pricom ostatne pc cez lan idu, ale ani cez lan ani cez wifi nejdu.
Dobre skusim live cd linuxu net ide
neni problem
Tak preinstalujem komplet vistu aj formatovanim hdd, dobre vsecko prebehlo ok, davam najnovsie verzie ovladacov aby neboli problemy, lan ide super, ale wifi to iste nejde identifikuje a potom vypise ze neznama siet, dobre cez lan ide, tak nahodim programy iba tie zakladne na net, mail, bezpecnost, multimedialne a potrebne aplikacie, vsetky programy mam overene, a legalne teda free. Vsetko ide, uz mu ide odovzdat notebook ze aspon cez lan ide net, naposledy restart a koniec, uz nejde ani lan ani wifi. V pondelok je uz u mna notebook v servise, tak to musim preverit cez linux, dobru diagnostiku HW tu treba, a hodim mu tam Win7 SK.
Neviem, no cez LAN ostatne pc idu ale cez wifi nejde ani jedno pc ani notebook
A ked mi ukazal jeho router skoro som odpadol, taky router som nevidel este vyzera to ako nejaka brutalna vysielacka, pokrytie to ma pol kilometra v 360° to viem, lebo od neho 0,5km priblizne byva jeden jeho znamy a on to tiez chyta este. Fakt brutalne delo to ma, je to horuce jak cpu bez ventilatora, takze je to aj 2-3kg, mno ale pozeram znacku Siemens no parada, vsetky Siemens veci co som mal, co som videl, su shitne, najhorsia znacka, neskutocne nieco co robia a pritom robia strasne veci a strasne drahe veci robia... od zachodov az po nejake priemyselne stroje...
Ako moze jedna znacka tolko robit ? Jednoduche jednym slovom cim viac tim viac nahovno...