Hladam na slovensku nejaky pohode Virtual Server Hosting
RAM : 2gb
HDD : 100gb +
Procesor aspon 3000 Mhz
connect min 100gb max 1000gb
Dakujem za odpovede
connect 100gb alebo 1000gb asi niekde na slovensku nenajdes ^^
procesor aspon 3 GHZ? Sup ti tam pentium
Priemerny opteron na 1.8 GHZ je ovela vykonnejsi ako 3.2 GHZ pentium, takze frekvenciou by som sa moc neriadil
_________________ Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
viac google, ale myslim ze ani jeden nebude splnat tvoje poziadavky lebo parametre co si uviedol su take ze dany vserver by mal asi taku cenu ako keby si mal vlastnu masinu v serverovni ;_)
Sorry chalani bol to preklep malo tam bit 100mb max 1giga a co tie vserveri ktore si napisal ani jeden nema ram 2giga v tom vserveri potrebujem hlavne tu ramku ale dik za snahu
Zaujimalo by ma , ked by som si zakupil ten vserver kolko mozem mat sql db?
Je to obmedzene nejak alebo mi tam prcnu iba 1x db?
Napr. tu: http://www.hostingsolutions.cz/virtualn ... ux.php#opt Nieje tam nic uvedene ci je obmedzene na nejaky pocet .. mozno je to samozrejmost iba to skratka neviem.
no pokial mas virtual server, tak vacsinou mas moznost si instalovat do systemu co potrebujes. takze ked si nainstalujes mysql server, zaloz si v nom databaz kolko len chces.
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
To ak mam doma server ale plati to aj ked si objednam server cez napr. ten spomenuty hosting (host.spol.) ?
suchy píše:
no pokial mas virtual server, tak vacsinou mas moznost si instalovat do systemu co potrebujes. takze ked si nainstalujes mysql server, zaloz si v nom databaz kolko len chces.