Zdravím,
mám taký menší problém, mám notebook s wifi, a na internet je pripojený káblom (Dlink od T-Comu). A kedže mám aj mobil s wifi tak som chcel aspon svoju izbu pokryť wifi signálom bez investícia do routera, tak som použil SW na vytváranie hotspotu, a to Connectifity Hotspot, Virtual Touter Manager, AndroidWifi, Zonerider a neviem čo všetko ešte... S pripojením na sieť ktorú som cez tieto programy vytvoril som nemal problém, no vždy keď som sa na ne pripojil, ma to asi po približne 2 minútach odpojilo. Presnejšie, vo všetkých prípadoch ma na počítači v zozname pripojených zariadení odpojí (vo väčšine programov bola taká možnosť pozrieť si zoznam pripojených) a v mobile ukazje že som stále pripojený, no internet prestane ísť. Niekedy, čo je asi dosť dôležité, mi pri tomto odpojení vyhodí na mobile chybu: "Časový limit pripojenia vypršal". Používam Android 4.0 - na HTC Desire C a Windows 7 Ultimate.
Dole máme wifi aj na tom routeri D-Link, a keď sa pripojím naň, tak všetko ide bez problému.
(možno vám príde divné že chcem internet v mobile, keď tam mám aj notebook s *plnohodnotným pripojením ale to asi neriešte
)
*nad plnohodntnosťou internetu od T-Comu sa dá polemizovať