Mám DVD mechaniku LG asi rok,doteraz čítala uplne bez problémov a v poslednom čase nečíta žiadne DVD iba CD,prebehol som to antivírom a antispywareom,chvílu čítala ale strašne dlho a zas nečíta.Neviete čo s tým?
_________________ PC: MB: ASUS P5KPL GPU:Intel GMA X3100 CPU: Intel Celeron Dual-Core E3300 - 2.50GHz RAM:2GB Patriot DDR2 HDD: Western Digital 320GB SATA2, WD 40GB
NB: ASUS X59SL HDD:Western Digital 320GB SATA2 RAM:3GB DDR2 CPU:Intel C2D T5450 1.66Ghz GPU: ATI Radeon HD3470 256MB
MT: Sony Ericsson Xperia Neo, 8GB microSD, Koss Porta Pro
DVD ma hustejsi zapis ako klasicke CD,tak ze je na citanie pre mechaniku narocnejsie.Kedze ti CD cita v pohode tak tipujem nejake problemy s optiku.
Nenahraval si nedavno novy firmware?Mozno sa neflashol korektne.Pokial nie tak ak mas zaruku vyreklamuj ju.
a ak ju nechces reklamovat a vyriesit problem po svojom, tak reinstaluj win. robilo mi to iste, a sformatoval som disk, znovu natiahol ein a vsetko bolo o.k., no ak ani teraz nebude, tak je zavada v mechanike, mam takties od LG, takze viem
Mám DVD mechaniku LG asi rok,doteraz čítala uplne bez problémov a v poslednom čase nečíta žiadne DVD iba CD,prebehol som to antivírom a antispywareom,chvílu čítala ale strašne dlho a zas nečíta.Neviete čo s tým?
Aký je to presne typ? ja mal som LG GDR-8162B a tiež mi čitala len CD
Aký je to presne typ? ja mal som LG GDR-8162B a tiež mi čitala len CD
Presne ten istý typ ako máš ty,svina to je,ked som naformátoval disk a preinštaloval windows chvilu išla (asi deň) a zasa nejde.A nikde nemožem najsť na nu firmware. LG HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B
_________________ PC: MB: ASUS P5KPL GPU:Intel GMA X3100 CPU: Intel Celeron Dual-Core E3300 - 2.50GHz RAM:2GB Patriot DDR2 HDD: Western Digital 320GB SATA2, WD 40GB
NB: ASUS X59SL HDD:Western Digital 320GB SATA2 RAM:3GB DDR2 CPU:Intel C2D T5450 1.66Ghz GPU: ATI Radeon HD3470 256MB
MT: Sony Ericsson Xperia Neo, 8GB microSD, Koss Porta Pro