jee to je dlhe o_O , tak to necitaj
mam zvukovku realtec alc888 a vo viste [aj xp] ked mam sluchadka pychnute zo zadu do pc tak
mam slaby zvuk cudne vysky aj basy aj ked mam setko na plne , kolecko na sluchadkach v ovlad.panely ,sade .
Basy viac prďá vysky praskaju pukocu a kazda mp3jka co zacina zacina puknutim ,puk v sluchadkach a zacne hrat .
ked pychnem sluchadka do pc z predu tak je to uz lepsie ale furt to neni ono
ale v xp je to uz z predu v pohode na viste je to ece troska pocut [pre mna dost , taky dnb je natom nepocuvatelny aj metal]
co vista vyuziva neaky iny kodek na prehravanie ? alebo co ze ked hra 1 zvuk prehra ho v uplnej kvalite a
a ked sa tam pridaju basy vysky naraz tak uz nevladze a stisi basy aj vysky a ece aj tak to prdi , praska .
Basy dohraju su tam len vysky setko sa da do normalu vysky idu stale prida sa bass vysky klesaju .
nemam nahodene ziadne efekty nic !
tento problem som si vsimol uz asi pred 3, 4 mesiacmi googlil som ale nic len to ze v predu to hra lepsie
cize neni som 1diny co ma tento problem ale nikde ziadne reisenie . zevraj zle napetie ci co to sposobuje dava alebo bere
si viac ta zvukovka nez ma , neviem nevyznam sa.
aaaaaaaano ovladace som aktualizoval nic nepomohlo akurat novy ovldac nema ani len eqvalizer uplne odflaknute .
som bezradny co si mam kupit novu zvukofku ?
od zakladnej desky co mam cdčka su tam ovladace ale pod vystu nefunguje ani manualne nastvit si eqvalizer
len navyber je tam pop rock techno a ine nepouzitelne , mavam rock .
pochybujem ze mi nekto pomoze ale vyskusam .
desku mam gigabite ep-43 dsl3 , bios najnovsy .