Ta M1 je prva verzia pre testerov, moc noveho tam nie je, nejake zmeny v rozhrani, ine texturky, potom nova bootovacia obrazovka v 24 bit farbach a vysokom rozliseni, dake nefunkcne windows sensors, boh vie, co z toho bude, potom tak isto nefunkcne homegroup ci jak sa to vola, co ma byt nieco ako workgroup na doma, neviem k comu je to dobre, inak tam nie je sidebar, ale gadgety su rovno na ploche, ale daju sa prichytit aj na bok. Inak ta M1 je dost nestabilna, su v nej pravitka v mspainte... Jaj, chcel by som zohnat M3, ale zatial nie je, no ma byt 27. oktobra vyvojarska konferencia a tam ju budu pritomnym rozdavat, cize to urco unikne, a to bude pre-beta, a v decembri bude beta 1, ta by mala byt uz tusim verejne dostupna ako boli bety od visty. Toz asi tak vse
No ked to zhrniem, M1 je o nicom pada explorer, treba nastavit cas v biose na december 2007 aby to vobec slo, bo to ma tzv timebomb, ale naznaky to ma dobre, teraz na na digitalne.cz dali kopu screenov z najnovsej verzie, tak si mozte kuknut, maju tam ribbon v painte a wordpade, zaujimave... -
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/scre ... windows-7/ Ja som zvedavy, ci sa dockame WinFS, aj ked dost pochybujem. Co bude ale dobre je paralelizacia procesov, cize ak sa bude dat spravit viac veci naraz, spravia sa, cize napriklad bootovanie ma byt o dost rychlejsie. Jadro MinWin vsak necakajte, to bol len experiment, buducnost windowsu je podla mna v Midori, povodne Singularity, ale to je este v pamperskach