No to je naozaj zaujímavé...mne podobnú vec spraví pri flashovaní biosu, keď sa reštartne NB a roztočí fan naplno a potom ho reštartuje znova...akurát s tým rozdielom že noťas potom ide...
Skús spraviť ešte takú vec, že vyber baterku a nechaj ho len na adaptéri zapnutý, prípadne zase odpoj adaptér a nechaj len batériu, či tam náhodou z niečoho nejde nejak moc elektriny alebo tak.
Potom ma napadá ešte jedno riešenie, ale tam už ide o to rozobrať NB, resp. niektoré spodné kryty odstrániť a pod niektorým by mala byť batéria pre reset CMOS. Neviem ale ako to má prístupné Asus, napr. na mojom notebooku je to hneď vedla pamätí, takže je to dostupné úplne bez problémov, ale nemusí to byť vždy tak. Ak by si sa do toho chcel pustiť, tak odpoj adaptér, vyber batériu a aj tú malú baterku ktorá tam niekde je. Nechaj ju preč pár minút a potom daj späť, takisto aj batériu notebooku a zapni ho. Ak ani toto nepomôže tak predpokladám že bude niečo s doskou a to by som už videl na servis.
PS: neviem ako je to zo zárukou u Asusu, ale to rozobratie môže byť proti záručným podmienkam a teda ak je notebook ešte v záruke, tak o ňu môžeš prísť.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
|