Hello, vopred sry ak napisem naky nezmysel, nakolko tejto problematike sam moc nerozumiem, ale co by som rad. Mam naku komunitu userov na sieti, a chcem teraz aby ti ludia co su na sieti mohli medzi sebou komunikovat skrz VoIP. Idealne, audio/video... Nikede by bezal ten voip(sip server) a useri by si uz len stiahli nakeho clienta. Pls komentov ako, preco nepouzijes rovno skype, icq a ine messangre ktore to zvladaju, su premna bez predmetne, keby to chcem risit cez to tak sa nepytam
Neviem ci som to naznacil tak ze osoba co sa vo voip problematike pohybuje pochopi, ale dufam ze ano. Dostal som jeden tip napr. na
http://www.asterisk.org/ vyzera to dost zaujimavo, takze nieco taketo trebarz, nech je viac variant, z coho vyberat. Este ma napadlo, dolezita vec je aby to podporovalo konferencne hovory, moznost vytvarat "pod" komunity, nieco ako miestnosti trebarz, kde bude xy ludi a kecaju, pripadne ked bude treba mozu sa dvaja ked chcu viest sukromny rozhovor oddelit etc... PRIPADNE, ak tu je naka osoba co sa pohybuje v tychto sferach, a bol by ochotny poradit, co to vysvetlit, prip. pomoct s nakymi nastaveniami, velmo rad privitam, ci uz formou PM abo postu, co by bolo lepsie aby to bolo verejne ak by to niekoho tiez zajimalo. Inu zatial asik tolko