Intelman//: Když se chceš poradit, co koupit, tak do nákupní poradny přece a nebo do mobilních zařízení, když jde o MP3 přehrávač. Přesunuto z pokecu.
//dik
Naposledy upravil Cupi dňa 17.02.2006 14:24, celkovo upravené 1
_________________ !!! <°)))>< Jmenuju se Honza Macek a mám půlmetrovej klacek(a proto poslouchám tekkna).
cupi@ktknet.cz <Drum&Bass><Tekkno> Umíte mluvit a číst v hádankách? Ano? Tak jak vysvětlíte tohle? ......................... Jste vedle co?
!!! ><(((°>
Imho to iste len v inom obale. Ten druhy ma tiez radio?
MuVo a Zen nano plus - na tychto sa dostava pod kryt displaya prach a dost blbo sa to cisti. Kamos na MuVe zlomil ten kryt, ja som ho na Zene dal dole bez poskodenia.
_________________ HW: Intel P4 2.8GHz Prescott, EPoX 4PLA3I, 768MB RAM PQI DDR400, Sapphire X1300XT 256MB GDDR3, Maxtor 6Y080M0 SATA 80GB, NEC ND-3520A FW 3.07, Enermax EG365AX-VE, AC Super Silent 4 Ultra TC, Thermaltake Soprano, D-com ADSL Router Plus v3, Canon Pixma MP150, Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A
_________________ !!! <°)))>< Jmenuju se Honza Macek a mám půlmetrovej klacek(a proto poslouchám tekkna).
cupi@ktknet.cz <Drum&Bass><Tekkno> Umíte mluvit a číst v hádankách? Ano? Tak jak vysvětlíte tohle? ......................... Jste vedle co?
!!! ><(((°>
No me radio docela chybi vsude, takze FM je pro me jako stvorene :o) , jeste ze si me upozornil ze tam FM neni .. Uz obednavam Creative Nomad MuVo V200 512MB FM .. :o)
!!! ><(((°>
Takže Creative Nomad MuVo V200 512MB + FM doporučuju 4all .... jako fakt mega ...na CC za 2812,- i s dopravou ...
!!! ><(((°>