Rozmyslam nad pretaktovanim mojho cpu ale ked som si pozeral benchmarky cpu na nete tak vyrazny rozdiel bol predovsetkym na nizsich nastaveniach v mensich rozliseniach. Pri hrani pouzivam vzdy full hd a najvyssie AA, niekedy ako pri Crysis uberiem na 4xAA. Moja otazka je, ze ci to pretaktovanie pri najvyssich nastaveniach nejak vyrazne pocitim alebo nie, ci sa mam do toho pustit. gpu: 5870, cpu Q9400, doska: gigabyte g31 s2l
Len pre info, na vyrazne taktovanie velmi rychlo zabudni, tvoja základná doska je totalny LOW-END ktory nieje prisposobeny na nejake velke zmeny frekvencie CPU. Radcej si ten system nechaj tak, ako to je, mozno zdvyhni takty grafike, ked sa ti chce, ale velky narast vykonu nepocitis.
No dal som z 2,66 na 3,2 ghz, system je stabilny ale fakt skoro ziadny narast vykonu mozno o take dve fps. IbA vo Vantage marku mam skore o tisicku vyssie.
zavisi od hry ak ti vyuziju 2 jadra tak tych 2,6Ghz bude malo ale ked pises ze rozdiel je ziadny tak to nechaj na stocku nech to tolo nezerie skus rozdiel v GTA IV a potom v nejakej starsej hre max do roku 2005.