menil som si pozadie a ked som si daval 3 wallpaper zrazu sa mi otvorilo 5 okien microsoftu, zrusil som ich a zrazu mi ocernela vacsina obrazovky. windowsacke veci mi nejdu. grafika vyzera ok preto ze pri zapinani je setko ok ale ked sa uz XP zapne mam vacsinu ciernu. ledva sa mi podarilo ulozit v painte (fotosop ani nejde) pospamati screen. tu je wallpaper pri ktorom sa to dosahalo http://interfacelift.com/wallpaper/details.php?id=1356
tak doslo mi ze to bude sposobene asi prenastavenim temy winu, tak ma kamos s pravitkom navigoval kam mam kliknut a uz mam classic temu a ide setko.. nejak to uz poriesim
_________________ Notebook Dell 7537, 24" BenQ BL2411PT, Logitech Illuminated keyboard, Razer DeathAdder, Razer Goliathus, Koss Porta Pro
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC