Prosim o radu ako sa dostanem do agemu aby som si mohol v pohode nakupit ? Lebo tam mozu nakupovat len osoby ktore maju firmy ! A ci by nekto nevybavil kartu alebo neaky vstup DAKUJEM
ale sak nemas nejakeho znameho zivnostnika nech sa ti tam regne a potom uz mozes nakupovat nanho, ziadnu kartu netreba pri nakupe potrebujes len nahlasit meno(nemusis to byt ty) a firmu ktore boli udane pri registracii
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
ale myslim ze je aj firma cez ktoru sa to da kupovat
_________________ Desktop:CPU: Intel C2D E7200 Cooler: AC Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-PRO VGA: ATI sapphire HD4850 RAM: OCZ DDR2 PC2-8000 /1000 MHz/2x2GB Platinum Edition HDD: Samsung HD753LJ 750GB LCD: Samsung SyncMaster 2232BW PSU: OCZ Stealth X Stream 500W DVD-RAM: Asus DRW-2014L1T Case: NOX COOLBAY Windows series Audio: Logitech x-230 Mys: A4TECH X-710BF Keyboard: Logitech Media Keyboard 600 Webcam+mic: Logitech S5500 pro OS: Windows XP PRO SP3 & Windows Vista Ultimate SP1 64bit
Ani ne.. bol som tam vcera a pytali sa ze na aku firmu.. ja ze sukromna osoba a oni ze ne ze to musi byt firma.. tak som musel ocovu firmu zaregistrovat a potom uz to predali.. na fakture mas tiez nejake vyhlasenie ze potvrdzujes ze u nich nakupujes za ucelom dalsieho predaja....
Prosim o radu ako sa dostanem do agemu aby som si mohol v pohode nakupit ? Lebo tam mozu nakupovat len osoby ktore maju firmy ! A ci by nekto nevybavil kartu alebo neaky vstup DAKUJEM
Ked mas prihlasovacie meno a heslo tak je to riadna sila nakupovat na tejto stranke.
No je to tak ked tam prides pytaju sa ta na firmu lebo v letakoch je napisane ze nakupujes z dovodu dalsieho predaja... fyzicka osoba sa tam nemoze zaregistrovat jedine na firmu treba ico dico a proste normalne na firmu alebo staci byt zivnostnik a teda sa zaregistrujete ako fyzicka osoba-zivnostnik no a potom je ta 3 skupina ktora je najcastejsia a to je ta ked 50ludi nakupuje na jednu osobu. Staci povedat meno a uz ti to
fici netreba ziadny doklad ani obciansky jedine podpis ale to oni nekontroluju.
Upozornenie v ageme su velke problemy s reklamaciou takze monitor by som tam nekupoval