Čo myslíte mám doma iPod classic 80 GB ktorý mam v záruke eśte 3 mesiace, ktorý ani nepočúvam či by som mal vymeniť za PSP pretože na PSP sa budú lepšie aj filmy, pozerať, dá sa tam aj hudba počúvať no a hrať hry pls poradte
ja ti len vravim ze porovnavas hernu konzolu s MP3 prehravacom ... ak sa chces hrat a pozerat na tom filmy, tak sa tio to urcite oplati, ak nie, je ti to na nic
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
tak potom si si odpovedal sam... ak sa chces hrat, tak urcite PSP
inak co sa tyka toho touchu co navrhoval david ... na PSP som sa nehral, ale nemyslim ze tie hry budu o tolko lepsie ... hrat sa s akcelerometrom a touchdisplejom je celkom zabava
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
byť tebou vezmem iPod touch, alebo rovno už iPhone, je to vážna pecka. Filmy sa na tom perfektne pozerajú nespočetné množstvo aplikácií a hier si tam dokážeš stiahnuť. a ten touch displej .. to je uplna amerika nebudeš lutovať
_________________ MB: Gigabyte P55A-UD3 .. CPU: Intel i5-750 2,66 .. RAM: Kingston Hyper-X 2x2GB .. GPU: ATi Sapphire Radeon HD5850 1GB DDR5 .. PSU: Fortron Blue Storm II 550W .. HDD: Western Digital Caviar Black 1000GB .. CASE: CoolerMaster Elite 330 .. MOUSE:A4 tech X7 .. LCD: acer P221w 22"