Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 18 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 27.02.10 Prihlásený: 20.09.13 Príspevky: 17 Témy: 8 | 8 |
zdravim Vas,
mam moznost zobrat teraz z orange novy phone a neviem sa rozhodnut aky, lebo dlhsie som to teraz nesledoval,
zatial je moj favorit NOKIA N8, ale cital som aj nejake recenzie na ine phony ako napr. Sony Ericsson Xperia Arc alebo HTC HD, proste neviem sa rozhodnut co je v tej ponuke orange za cca 230e najlepsie (pri cene pausalu cca 30e)
Prosim poradte . . . vdaka
|
|
Registrovaný: 16.12.09 Prihlásený: 03.09.11 Príspevky: 180 Témy: 17 | 17 Bydlisko: Bratislava |
To je na tebe podla toho aky operacny system preferujes. Ja by som tiez zobral N8 pretoze mne symbiam vyhovuje najviac ale to je subjektivny nazor.
_________________ Neberte ma vážne moje názory sa líšia od reality. |
|
Registrovaný: 27.09.09 Príspevky: 9457 Témy: 218 | 218 Bydlisko: Bratislava |
nedavno som bral HTC Desire HD+ dostanes ku nemu Sygic Aura
inac maximalna spokojnost, bateria mi vydrzi dva dni
HiFi píše: zdravim Vas, mam moznost zobrat teraz z orange novy phone a neviem sa rozhodnut aky, lebo dlhsie som to teraz nesledoval, zatial je moj favorit NOKIA N8, ale cital som aj nejake recenzie na ine phony ako napr. Sony Ericsson Xperia Arc alebo HTC HD, proste neviem sa rozhodnut co je v tej ponuke orange za cca 230e najlepsie (pri cene pausalu cca 30e) Prosim poradte . . . vdaka
zober nieco s androidom napr. HTC Desire HD..neolutujes
|
|
mne je tazko hodnotit operacne systemy, kedze doteraz som mal Omniu a tam bol WM. Takze nepoznam nejako vyhody resp. nevyhody inych OS, s WM som bol spokojny.
|
|
|
Ked si bol s WM spokojný, tak s Androidu v podaní HTC budeš unesený.
|
|
Registrovaný: 03.06.06 Prihlásený: 01.06.14 Príspevky: 2627 Témy: 55 | 55 Bydlisko: Brezno |
Sempron píše: nedavno som bral HTC Desire HD+ dostanes ku nemu Sygic Aura inac maximalna spokojnost, bateria mi vydrzi dva dni to je ale vydrz ale hej biedny vyber no ber HTC, sony ericson by si hodil o zem, nokia n8 nema ani len podsvietenu klavesnicu atd atd. cize sa da volit len mensie zlo ktorym je HTC
|
|
Freelan píše: to je ale vydrz ale hej biedny vyber no ber HTC, sony ericson by si hodil o zem, nokia n8 nema ani len podsvietenu klavesnicu atd atd. cize sa da volit len mensie zlo ktorym je HTC
a co by si bral ty? ked vravis ze biedny vyber, mozno nakoniec nebudem brat z orange, takze vyber neni obmedzeny len na ich ponuku
|
|
Registrovaný: 27.12.10 Prihlásený: 25.03.17 Príspevky: 62 Témy: 16 | 16 Bydlisko: Nove Mesto ... |
freelan, co meles aku ma mat nokia podsvietenu klavestnicu, ked je to cisto dotykovy telefon. a vydrz 2 dni pri takom smartfone je dost slusna vydrz, za to ze tebe nokia 3310 vydrzi tyzden je tvoja vec. sony ericsson arc sa naozaj vydaril je to velice pekny dizajnersky kusok. Asi takto hifi, ak chces s telefonom aj neico pofotit zober N8 lepsi fotomobil niet, ak chces nieco pekne co zaujme po dizajnovej stranke ludi ber Arc, ma android takze je to taky multimedialny telefon, ak chces telefon cisto na robotu, napr emaily internet, ber htc nic s tym nepokazis. Ja by som este osobne pockal ci zaradi orange do ponuky LG optimus 2x, je to vydareny dvojjadrovy telefon s androidom, nataca fullHD videa, podpora tegry, a predava sa okolo 450€ takze v orange na pausal by sa ti mal zmestit do rozpoctu
Ak sa rozhodnes pre android, tak dufam ze mas predplateny datovy balik aspon 500mb, alebo aspon na wifi ci uz v robote alebo doma ho budes pripajat
_________________ PC : Intel Core 2 Duo CPU E 6550, Foxconn G33M, EuroCase 400W, 2x1 GB DDR 2,MSI NVIDIA GeForce 9800GT, Win. 7, Edifier S330D, BENQ GL2240
Ntb : HP DV5 - 1235ec, Win. 7 |
|
Registrovaný: 19.12.08 Prihlásený: 12.12.24 Príspevky: 18762 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Slovenský G... |
Nič s prehistorickým symbianom v dnešnej dobe by som nebral.. u lacných Nokii budiš ale nie pri stroji za 500 eur.... tu určite HTC.. a fakt nechápem ako tu dotyčný myslel HTC ako menšie zlo... ale zas napríklad mne by také HTC HD+ bolo nepohodlné, veď to nieje smartphone ale už pomaly tablet stále aj po roku ma priťahuje k Desire rozumné rozmery, kvalita konieckoncov aj cena
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini |
|
|
K tej velkosti: 4,3" u HTC Desire HD je v pohode. Je dostatočne tenký, vo vrecku sa nosí lepšie ako hrubá Xperia X10 mini. Ovládať sa stále dá 1 rukou.
|
|
Registrovaný: 19.12.08 Prihlásený: 12.12.24 Príspevky: 18762 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Slovenský G... |
No to je už subjektívna vec, mne sa do vrecka napríklad ani nezmestil to som len dal ako príklad samozrejme od neho neodhováram, akurát upozorňujem na väčšie rozmery
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini |
|
|
Nezmestil? To ako do štandardného vrecka na nohaviciach? Ja som podobný problém nikdy nemal.
|
|
Cirky píše: No to je už subjektívna vec, mne sa do vrecka napríklad ani nezmestil to som len dal ako príklad samozrejme od neho neodhováram, akurát upozorňujem na väčšie rozmery
ano presne tato vec ma od toho HTC odradza, pride mi uz ako riadne "tela"
|
|
Registrovaný: 08.06.10 Prihlásený: 14.12.22 Príspevky: 207 Témy: 20 | 20 Bydlisko: Výrava |
ale ved nie kazdemu moze vyhovovat 4,3" ...ja mam desire a som max. spokojny, a asi by som ani nemenil..ako som pisal, zober nieco s androidom..podla mna najlepsie spravis ak zoberies nieco od HTC(Desire, DHD, Incredible, Sensation ktory sa este u nas nepredava, a nemam sajnu za kolko ho bude orange ponukat) alebo Samsungu(i9000 alebo GS2 ale ten k nam este nedorazil pokial dobre viem)...v tomto zrovnani vsak jednoznacne vyhrava HTC pokial mobil nechces na hry, tam jednoznacne SGS....ale nezabudaj, aj SGS ma 4"
|
|
Registrovaný: 27.12.10 Prihlásený: 25.03.17 Príspevky: 62 Témy: 16 | 16 Bydlisko: Nove Mesto ... |
DHD sa mozno velke zda ale, ak nemas nejaku prtatu ruku tak sa drzi v pohode a aj do vacku sa mi v pohode zmestilo. Zakladom je ujasnit si jednu vec. Naco chces ten telefon vyuzivat, podla toho sa uz rozhodni sam. Fotky : N8, dizajn,multimedia : SE Arc, multimedia praca : DHD, cisto praca : nieco s windows phone 7
_________________ PC : Intel Core 2 Duo CPU E 6550, Foxconn G33M, EuroCase 400W, 2x1 GB DDR 2,MSI NVIDIA GeForce 9800GT, Win. 7, Edifier S330D, BENQ GL2240
Ntb : HP DV5 - 1235ec, Win. 7 |
|
Registrovaný: 27.09.09 Príspevky: 9457 Témy: 218 | 218 Bydlisko: Bratislava |
Spartan.Ex píše: K tej velkosti: 4,3" u HTC Desire HD je v pohode. Je dostatočne tenký, vo vrecku sa nosí lepšie ako hrubá Xperia X10 mini. Ovládať sa stále dá 1 rukou.
ku tomuto nazoru sa priklanam aj ja, ale uz po dni pouzivania sa mi javil ako normalne velky do vrecka ho dam vpohode
Mne praveže po pár mesiacoch, čo ho používam nepripadá, že by bol displej príliš veľký. Skôr, že všetky ostatné telefóny majú príliš malý displej.
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 18 ] | |
|