Chcel by som poradiť s výberom skrinky do 60€ pre svoj nový PC.
Chcel by som niečo vzhľadovo jednoduchšie, ale aby to vyzeralo dobre a spĺňalo svoj účel. Teda lepšie chladenie a dosť dobrý cable managment. A aby mala plexi.
Zatiaľ pokukujem po NZXT S340 čierna. Vyzerá jednoducho ale vkusne a výborný cable managment. Akurát sa mi nepozdáva, že je tá čierna lesklá.
Tak ak mi niečo podobné viete poradiť bol by som vďačný.
Este phanteks p400. Osobne by som teraz uz siel do elite verzie tej co si vybral. Najma koli tomu ze som doskrabal ten plast pri cisteni a to zachodovym papierom.
Mozem ti to oofotit zajtra ked pridem domov ale 99% je to tak ako hovoris. Pozri si elite, tam mas pekne temperovane sklo a nie leskly lak. Nevyzera zle ani tato len elite je ozaj krajsia.
Nema prachovy filter. No podla mna to nie je nic zavazne. Nakolko teply vzduch stupa, tak ja z pravidla pouzivam horne otvory ako vyfuky. A ak by si to potreboval ako nasavanie, tak sa da dokupit.
Vďaka za rady. Nakoniec zoberiem klasickú verziu, je mi sympatickejšia ako elite verzia. Už len nájsť eshop, kde mi pošlú novšiu revíziu, ktorá má lepší spodný prachový filter a pár vychytávok.